BNN vindt twee nieuwe Lama’s

Terwijl de zoektocht naar een nieuwe Lama in het programma Lama gezocht nog in volle gang is, heeft BNN de ‘cast’ van De Lama’s al met twee namen uitgebreid. Jeroen van Koningsbrugge en Jandino Asporaat mogen zich binnenkort één van De Lama’s noemen. Jeroen van Koningsbrugge is bekend van televisie- series als Nieuw dier en IC. Op 31 december 2005 was hij tevens te gast bij De Lama’s. Jandino Asporaat maakte vorig jaar zijn eerste cabaretprogramma.

De zoektocht in Lama Gezocht naar de zesde en tevens laatste Lama duurt voort. Aanstaande vrijdag, 19 februari, om 21.15 uur is bij BNN op Nederland 3 te zien hoe de wannabe-Lama’s Alain, Rob, Rebecca, Ad-just, Mark en Eddy nog steeds in de race zijn. Onder leiding van de vertrekkende Lama’s Sara Kroos en Arie Koomen betreden zij theater Carré voor de halve finale. De derde nieuwe Lama wordt volgende week vrijdag, 23 februari, bekend in de finale van Lama Gezocht. Live vanuit het Posttheater in Arnhem gooien de drie finalisten alles in de strijd om het publiek in de zaal en thuis te overtuigen dat zij het talent hebben om de zesde Lama te worden.

Het is aan de jury bestaande uit Ellemijn Veldhuyzen van Zanten, Justus van Oel, Arjen Lubach en Alexander Nijeboer om deze laatste Lama te vinden.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen