Baantjer Classics vanaf april bij RTL 4

Voor alle liefhebbers van de populaire politieserie Baantjer laat RTL 4 vanaf april zien hoe het ooit begon met rechercheur De Cock (Piet Römer) en zijn collega Vledder (Victor Reinier). Op de zondagavond om 22.00 uur, na de uitslag van Dancing with the Stars, zal de zender afleveringen uit het eerste seizoen van de politieserie gaan herhalen onder de titel Baantjer Classics. Tot nu toe waren herhalingen van Baan- tjer veelal op vrijdagavond te zien.

Het weekeinde van RTL 4 staat vanaf april in het teken van bekende Nederlanders op de dansvloer. Op 31 maart gaat namelijk een nieuw seizoen van Dancing with the Stars van start bij de zender. Op zaterdagavond vertonen nieuw geselecteerde BN’ers tussen 20.00 en 21.30 uur hun kunsten op de dansvloer onder leiding van Ron Brandsteder en Sylvana Simons. Een dag later, op zondagavond, maakt hetzelfde presentatieduo bekend wie het programma moet verlaten in de resultshow.

Op werkdagen continueert RTL 4 de programmering van maart met op maandag de tv-series CSI en Standoff, op dinsdag de zoektocht Wie wordt de man van Froukje? en de spelshow Voor de rest van je leven, op woensdag de waargebeurde verhalen, op donderdag het musicalprogramma De weg naar Fame en Robert ten Brink in Klasgenoten en op vrijdag afleveringen van Grijpstra en De Gier en CSI.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen