Dancing on Ice naar woensdagavond

De ijsdansshow Dancing on Ice van RTL 4 is met ingang van volgende week op woensdagavond te zien. Dat meldt een woordvoerder van de zender. In verband met tegenvallende kijkcijfers heeft RTL besloten de ijsshow niet langer uit te zenden op vrijdagavond, recht tegenover het goed bekeken Sterren dansen op het IJs. “Het ijsdansspektakel Dancing On Ice is een geweldige show die alle aandacht verdient“, aldus programma- directeur Wim ter Laak. “Volgende week woensdag staat in het teken van tv-hits.”

De uitzending van woensdag 21 februari staat volgens een woordvoerder van RTL 4 garant voor een ‘spetterende familieshow met nieuw elan’. “Het presentatieduo Martijn Krabbé en John Williams zetten een niet te missen Miami (V)ice-act neer. Bovendien wordt de kijker getrakteerd op een surprise act on ice waarbij er op bijzondere wijze vorm wordt gegeven aan een klassieke scène uit een populaire tv-serie“, aldus de zegsman. Verder wordt er door de BN’ers geschaatst op tunes van tv-hits als Goede Tijden, Slechte Tijden, Medisch Centrum West, Fame en Friends.

Op woensdag 21 februari moet de zevende BN’er de show verlaten. De show van aanstaande vrijdag 16 februari, krijgt een ‘sexy’ thema, met een openingsact van de met de Merlin Award 2006 onderscheiden illusionist Christian Farla die de presentatoren op miraculeuze wijze tevoorschijn tovert.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen