AVRO zoekt kandidaten voor hoofdrol in Evita

De AVRO zoekt kandidaten voor de grote elfdelige amusementsshow waarin wordt gezocht naar de hoofdrolspeelster voor de musical Evita. “Een vrouw, een diva die kan zingen, dansen en acteren. Avond aan avond, voor volle zalen en ook een kritisch publiek“, legt een woordvoerder van de AVRO uit. De titel van het programma is Op zoek naar Evita. De televisiezoektocht naar de hoofdrolspeelster voor de musical Evita is dit najaar te zien op televisie.

Voorafgaand aan deze groots opgezette amusementsshow worden door het hele land audities gehouden en een aantal potentiële hoofdrolspeelsters geselecteerd. Deze audities zijn pittig want het gaat om één van de grootste en belangrijkste rollen van het komende theaterseizoen. De jury kijkt niet alleen naar talent, maar ook naar motivatie en karakter. “De nieuwe Evita moet heel wat in huis hebben om straks als musicalster avond aan avond een topprestatie neer te zetten“, aldus de zegsman.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen