Woensdag is misdaadavond bij Veronica

De woensdagavond is ook dit jaar weer misdaadavond bij Veronica. De zender zendt vanaf vanavond nieuwe seizoenen uit van de Amerikaanse series NCIS (20.30 uur), Numb3rs (22.20 uur) en Alias (23.10 uur). “NCIS is al sinds het voorjaar van 2006 bij Veronica te zien en is de best bekeken serie in Amerika en gooit ook enorm hoge ogen in Nederland. De serie heeft een gemiddeld marktaandeel van 12,1% in de doelgroep 20-49“, aldus een woordvoerder van Veronica. Het is voor het eerst dat de series na elkaar te zien zijn bij Veronica.

In de misdaadserie NCIS onderzoekt de Naval Criminal Investigative Service alle misdaden die te maken hebben met het Marine Corps. De elite-eenheid wordt geleid door speciaal agent Leroy Jethro Gibbs. Hij wordt geassisteerd door de ex- moorddetective Anthony Dinozzo. Daarnaast worden ze ondersteund door forensisch deskundigen. In Numb3rs benaderen een talentvolle FBI-agent en zijn wiskundig aangelegde broer criminele zaken vanuit een heel andere invalshoek. Ze analyseren crimineel gedrag door wiskundige verbanden te leggen.

In de succesvolle spionageserie Alias draait alles om de jonge geheimagente Sydney Bristow, gespeeld door de charmante Jennifer Garner. De misdaadserie bevat spionage-elementen – geheime agentschappen, gevaarlijke wereldwijde missies, high-tech gadgets, de continu aanwezige kans om ontmaskerd te worden. Alias is bedacht door J.J. Abrahms, die tevens de bedenker is van de succesvolle serie Lost (NET 5) en heeft al meerdere Emmy Awards en Golden Globes in de wacht gesleept.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen