TROS Triviant terug op Nederland 2

Het klassieke spel TROS Triviant is vanaf vanavond weer terug op televisie. In iedere aflevering nemen twee bekende duo’s het tegen elkaar op onder leiding van NOS- presentator en ook quizmaster Jack van Gelder. De kandidaten krijgen een mix van kennisvragen voorgeschoteld in de typische Triviant categorieën: muziek, sport, algemeen, natuur & wetenschap, politiek en cultuur. Vragen worden ingeleid door diverse filmpjes. Doel van het spel is om als duo in de finale te komen.

In de eerste aflevering spelen jonge presentatoren en acteurs tegen elkaar; Winston Gerschtanowitz en Marc de Hond tegen Liesbeth Kamerling en Regina Romeijn. Op woensdag 10 januari zijn de Ashton Brothers te gast. Pepijn Gunneweg en Joost Spijkers strijden tegen Pim Muda en Friso van Vemde. De eerste aflevering uit een nieuwe reeks van TROS Triviant is vanavond om 20.50 uur te zien op Nederland 2.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen