What About Brian nieuwe dinsdagavondserie NET 5

De eerste aflevering van de nieuwe serie What About Brian is vanavond om 21.20 uur te zien op NET 5. What About Brian gaat over de belevenissen van de 34-jarige Brian en zijn beste vrienden. Iedereen zit in een verschillend stadium van een relatie of vriendschap. “De serie combineert zowel drama, liefde en hu- mor en is bij uitstek geschikt als dinsdag- avondserie op NET 5“, aldus een woordvoerster van NET 5. What About Brian is te zien na Gilmore Girls.

Brian (Barry Watson) is de hoofdpersoon in What About Brian. Al zijn vrienden hebben een relatie, op Brian na. Hij is 34 jaar en ondanks een aantal misgelopen relaties gelooft hij nog steeds in de ware liefde. Zijn probleem is dat hij stiekem verliefd is op Marjorie (Sarah Lancaster), de vriendin van zijn beste vriend Adam (Matthew Davis). Marjorie heeft op haar beurt stiekem gevoelens voor Brian, maar daar vertelt ze niet.

Maar ook de koppels hebben zo hun problemen. Adam wilde eigenlijk zijn relatie met Marjorie beëindigen, maar bedacht zich en vroeg haar ten huwelijk. Hun drukke leventje zorgt er echter voor dat het huwelijk telkens wordt uitgesteld.

In het prille huwelijk van Brian’s zus Nic (Rosanna Arquette) en haar veel jongere man Angelo (Raoul Bova) zijn ook de nodige spanningen te bespeuren. Hierbij speelt een kinderwens een grote rol. Dave (Rick Gomez), die samen met Brian een zaak in computers runt, is al 13 jaar getrouwd met huismoeder Deena (Amanda Detmer). Hun seksleven is niet meer zo spannend en Deena stelt een ‘open relatie’ voor.

De vrienden willen ondanks hun eigen problemen niets liever dan dat Brian ook iemand vindt om zijn leven mee te delen. Ze verzinnen allerlei plannen om hem te koppelen. What About Brian is een serie van J.J. Abrams (Alias en Lost).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen