True CSI vanavond van start bij RTL 7

Het nieuwe realityprogramma True CSI gaat vanavond om 21.30 uur van start bij RTL 7. Het programma brengt echte moordzaken in beeld waarbij de oplossing aan het eind van de afle- vering in beeld komt. Elke aflevering begint met de plaats delict. Alle aanwijzingen worden minutieus onder de loep genomen en getuigen worden verhoord. Gaandeweg het onderzoek ontspinnen zich vervolgens theorieën over hoe het slachtoffer tot zijn of haar einde is gekomen. Dit alles leidt naar de finale, waarin de moord wordt ontrafeld en de moordenaar ontmaskerd.

Bij zusterzender RTL 5 gaat vanavond om 22.30 uur de nieuwe realityserie Project Catwalk van start met een dubbele aflevering. In dit programma krijgen getalenteerde modeontwerpers de kans om hun creaties in de spotlights van de fashion industry in New York te krijgen. Om zover te komen, moeten ze een creatieve strijd met elkaar aangaan en een serie uitdagingen tot een overweldigend einde weten te brengen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen