VPRO-talkshow De Staat van Verwarring stopt

De talkshow De Staat van Verwarring van de VPRO stopt. Bovendien heeft het netmanage- ment van de Publieke Omroep besloten het programma met ingang van vanavond om 01.00 uur uit te zenden, in plaats van 00.00 uur. Dat meldt een woordvoerder van CCCP, producent van de show. Presentatoren Ronald Snijders en Pieter Jouke testen in De Staat van Verwarring hun eigen vertekende beeld van de werkelijkheid met studiogasten en kijkersvragen. Het programma scoorde de afgelopen weken ongeveer 50.000 kijkers.

De Staat van Verwarring wordt over ongeveer twee weken opgevolgd door een nieuwe quizshow van CCCP. “Ieder timeslot kent zijn eigen wetten“, aldus een woordvoerder van CCCP. “Hoe bedien je dus de chronisch slapelozen, ploegendienstmedewerkers, studenten met ontregeld bioritme, nachtdieren en onze diehard fans? Grondige research heeft uitgewezen dat er maar één formule succesvol is op dit tijdstip: een quiz waarmee je prijzen kunt winnen. Vandaar de titel van het nieuwe format: De spek en bonen show, kortweg VPRO’s SBS. Over ongeveer twee weken zal dit het logische gevolg zijn van de Staat van Verwarring. De hoofdprijs van de quiz: spek en bonen.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen