Radar reikt Loden Leeuw uit

Het consumentenprogramma Radar van de TROS reikt in de uitzending van vanavond de inmiddels bekende Loden Leeuw 2006 uit. Kijkers konden via internet op de voor hen meest irritante reclamespot en de meest irritante BN’er in een reclame stemmen. Kanshebbers zijn onder meer de reclame van Cif, waarin moeder en dochter op drama- tische wijze afscheid van elkaar nemen omdat de badkamer moet worden geschrobd. Ook de MediaMarkt maakt kans met de ‘kopen, kopen’-spot.

BN’ers die kans maken op de titel zijn onder meer Gerard Joling, Gordon en René Froger voor C1000, Ali B. voor Celebrations, Jort Kelder voor Asperion, Louis van Gaal voor MediaMarkt en Janneke Brinkman voor Activia. BN’ers die in het verleden de prijs wonnen zijn onder meer Beau van Erven Dorens en de Tokkies.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen