VARA opnieuw met Kinderen voor Kinderen Songfestival

De VARA organiseert dit jaar voor de zestien- de keer het Kinderen voor Kinderen Songfestival. De omroep nodigt daarom opnieuw kinderen vanuit het hele land uit om mee te komen zingen, onder voorwaarde dat zij geboren zijn in de jaren 1995 tot en met 1999. De deelnemers zingen liedjes uit het bekende ‘Kinderen voor Kinderen’-repertoire. Eind 2007 is de registratie van de landelijke finale bij de VARA op televisie te zien. De voorronden voor het Kinderen voor Kinderen Songfestival beginnen dit jaar in maart.

Tijdens deze voorronden worden de deelnemers niet alleen op hun zangkwaliteit beoordeeld, maar ook op hun presentatie. De provinciale finales vinden plaats vanaf september 2007. De winnaars van de provinciale finales plaatsen zich voor deelname aan de landelijke finale die eind 2007 zal plaatsvinden. Kinderen die willen deelnemen aan de voorronden van het Kinderen voor Kinderen Songfestival 2007 kunnen alle informatie vinden op kvksongfestival.vara.nl. (Foto: Wim Kluvers)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen