Professioneel kunstschaatsen op RTL 7

RTL Nederland brengt deze maand, naast Dancing on Ice op RTL 4, ook professioneel kunstschaatsen op RTL 7 met het Gala Grand Prix Kunstrijden en IJsdansen. De beste kunstrijders van de wereld verzorgen diverse op- tredens tijdens deze feestelijke show. Het mondiale kunstschaatsseizoen sloot onlangs af met dit gala dat op zondag 28 januari te zien is. Kunst- schaatslegende Joan Haanappel geeft tijdens het programma haar kijk op de prestaties van de topparen.

Na de spraakmakende start van de ijsdansprogramma’s op tv is kunstschaatsen in hoog tempo ontzettend populair geworden, aldus een zegsvrouw van RTL. Het Gala Grand Prix Kunstrijden en IJsdansen is komende zondag 28 januari tussen 20.00 en 22.00 uur te zien bij RTL 7. “In het elfjarig bestaan van de Grand Prix werd het nog niet eerder door een tv-zender aangekocht en uitgezonden“, vertelt Haanappel. “Ik ben daarom erg blij dat het nu te zien is bij RTL 7, dat is zeker goed voor het kunstrijden. Normaal is er alleen aandacht voor het EK en het WK. Gelukkig is er nu ook voor de absolute top van het kunstrijden plaats in de welverdiende tv-schijnwerpers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen