Dj 100%NL ontslagen na verspreiden telefoonnummer

Radiozender 100%NL heeft dj Bert van Lent op staande voet ontslagen omdat hij in een uitzending het mobiele telefoonnummer van collega-dj Nienke Disco had bekendgemaakt. Van Lent deed daarbij een seksueel getinte oproep om haar te gaan spammen. Eén en ander gebeurde tijdens zijn radioprogramma in de nacht van zaterdag op zondag. De dj krijgt ontslag wegens seksuele intimidatie.

Volgens Herbert Visser, directeur van de radiozender, verkeerde Bert van Lent ten onrechte in de veronderstelling dat Nienke Disco zijn telefoonnummer in een uitzending had genoemd, waarna hij vervelende telefoontjes had gekregen. De mobiele telefoon van Disco stond volgens Visser vol “smerige oneerbare voorstellen“.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen