Maureen du Toit presenteert Liefde op het tweede gezicht

Maureen du Toit wordt de presentatrice van het programma Liefde op het tweede gezicht van SBS 6. Dat meldt het Algemeen Dagblad. In deze datingshow gaan mensen met een zeer ernstige verminking in het gezicht op zoek naar een partner. “Er is zo veel om te doen geweest de afgelopen dagen dat ik zeker het gevoel heb dat we heel wat waar te maken hebben. Maar dat maakt het ook extra spannend“, aldus Du Toit, die ook het populaire Hart van Nederland presenteert.

De eerste aflevering van Liefde op het tweede gezicht is op 20 februari te zien. “Ik denk zeker dat Liefde op het Tweede Gezicht een kijkcijferhit kan worden. Het is spannend om te zien wie er meedoen. Vervolgens ben je nieuwsgierig wie er gaat reageren. En dan wil je natuurlijk ook weten of het uiteindelijk wat wordt. Als je er aan begint, blijf je wel hangen, denk ik.(Foto: Govert de Roos)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen