The Rise and Fall of Rome bij Tien

Tien zendt vanaf vanavond op drie achtereenvolgende zaterdagen om 20.00 uur het nieuwe docu-drama The Rise and Fall of Rome uit. Deze reeks gaat over de opkomst en ondergang van het Romeinse Rijk. “Het verhaal van één van de machtigste wereldrijken uit de geschiedenis wordt verteld in een sen- sationele mix van meeslepend drama en spectaculaire actiescènes“, aldus een woordvoerder van de televisiezender. “Deze zeer kostbare BBC-productie oogstte internationaal veel lof.

The Rise and Fall of Rome onthult hoe de lust, hebzucht en ambitie van mannen als Caesar, Nero en Constantijn de Grote het Romeinse Keizerrijk vorm gaven. In drie afleveringen is onder meer te zien hoe Rome Carthago vernietigde, hoe Caesar Rome innam, hoe de Joodse opstand werd onderdrukt en hoe Rome zich bekeerde tot het christendom. The Rise and Fall of Rome is vanavond om 20.00 uur te zien bij Tien. De komende drie zaterdagavonden dat Tien The Rise and Fall of Rome uitzendt staan sowieso in het teken van de klassieke oudheid. Na De Wedstrijden – om 23.15 uur – wordt ook iedere keer een documentaire over het Romeinse Rijk uitgezonden.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen