The Bold and the Beautiful om zes uur bij SBS 6

The Bold and the Beautiful, ’s werelds meest bekeken soap, verhuist met ingang van vanavond van RTL 4 naar SBS 6. The Bold is voortaan iedere werkdag om zes uur te zien bij SBS 6. De eerste dag van het nieuwe jaar staat bovendien geheel in het teken van The Bold and The Beautiful dankzij een marathonuitzending met diverse afleveringen van de afgelopen jaren. Alle memorabele momenten van deze bijna 20 jaar bestaande soap komen nog eens voorbij tot 18.00 uur op SBS 6.

In The Bold zijn de families Forrester en Spectra te volgen. Het modehuis Forrester Creations is gevestigd in het rijke Beverly Hills, terwijl hun rivaal Spectra Fashions gevestigd is in het minder chique centrum van Los Angeles. Beide families zijn zeer beschermend naar hun eigen familieleden toe en ontzettend gedreven om te slagen in het leven en de liefde. De onderlinge verhoudingen zijn zeer gecompliceerd door de vele romances en misverstanden. In de eerste aflevering die bij SBS 6 te zien is, bevalt Brooke van haar derde kind. Ridge is bij de bevalling en voelt al meteen een sterke band met de baby. Nick vertelt hem dat het gevoel niet voor niets is en brengt hem op de hoogte van een fout in het DNA-onderzoek; Ridge is toch de vader.

The Bold and the Beautiful was tot afgelopen vrijdag te zien bij RTL 4. In juni werd bekend dat SBS 6 de rechten van de soapserie heeft weten te bemachtigen, nadat RTL 4 de serie sinds haar oprichting heeft uitgezonden. “The Bold and The Beautiful is een absolute topserie, die goed aansluit bij ons kijkerspubliek. Daarnaast is de serie een uitmuntende springplank voor de rest van de avond bij SBS 6. En dat vijf dagen per week. We zijn er erg blij mee“, liet Tina Nijkamp van SBS 6 destijds weten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen