Zesde seizoen America’s next top model van start

Bij RTL 5 gaat vanavond een gloednieuw seizoen van America’s next top model van start. Ook in het zesde seizoen van het programma (21.30 uur) worden veertien jonge vrouwen gevolgd die alles in huis lijken te hebben om een succesvol topmodel te worden. Alle veertien hebben zij één droom: het winnen van de titel America’s next top model 6. De meisjes moeten aan alle strenge eisen van de jury voldoen en doen er alles voor om de uiteindelijke eindstreep te halen.

Ook Revenge of the Nerds (20.30 uur) en The Simple life (21.05 uur) gaan op de eerste dag van het nieuwe jaar van start bij RTL 5. In Revenge of the Nerds nemen de tweelingbroers Erik en Arjan Snippe, bekend van de Nederlandse versie van Beauty en De Nerd, het tegen elkaar op. Gezond verstand hebben ze al, het ontbreekt hen alleen nog aan uiterlijke verzorging, sociale vaardigheden, sportiviteit en kracht. In vijf weken worden zij omgetoverd van nerd tot hunk.

The Simple Life is een reallifesoap waarin de jetset-koninginnen Paris Hilton en Nicole Richie dwars door Amerika rondtrekken. Met grote Louis Vuitton-tassen, hoge hakken en hun kleine trots: Tinkerbell maken de meiden Amerika onveilig.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen