The A-Team maakt vanavond comeback bij RTL 7

Kolonel John ‘Hannibal’ Smits, Sergeant B.A. Baracus, Kapitein Murdock en Luitenant ‘Face’ keren vanaf vanavond weer elke werkdag terug op televisie bij RTL 7. De populaire jaren 80-serie The A-team zal op werkdagen tussen 18.00 en 18.55 uur te zien zijn bij de zender. In Amerika geven zij zich uit als huurlingen om mensen te helpen die onrecht wordt aangedaan. Kolonel John ‘Hannibal’ Smith, gespeeld door George Peppard, is de sigaarrokende leider van het team. Hij heeft de bijnaam ‘Hannibal’ vanwege zijn strategische aanpak.

Sergeant Bosco Albert Baracus, gespeeld door Mr. T., wordt ook wel B.A. genoemd vanwege zijn Bad Attitude. Hij is de spierbundel van het team. Hij is voor niets of niemand bang, maar heeft wel vreselijke vliegangst. Dat is de reden waarom hij altijd in de clinch ligt met teamgenoot Murdock. Kapitein H.M. ‘Howlin Mad’ Murdock, gespeeld door Dwight Schultz, is de piloot van het gezelschap. Hoewel hij officieel tot gek is verklaard, staat hij altijd zijn mannetje. Luitenant Templeton ‘Face’ Peck, gespeeld door Dirk Benedict, is de regelneef van de vier.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen