Start opnamen zesde seizoen Temptation Island

Het centrale thema van het zesde seizoen van Temptation Island is Darkest Secret. De kandidaten vertrekken binnenkort naar Jamaica om het zesde seizoen op te nemen. Met de ondertitel Darkest Secret gaat Veronica op zoek naar het meest duistere, nooit eerder vertelde geheim van de deelnemende koppelhelften. “Seizoen 6 van de Nederlandse Temptation Island wordt dit jaar spannender en donkerder“, aldus een woordvoerster. De nieuwe reeks van Temptation Island wordt gepresenteerd door Co Rowold (foto) en Veronique de Cock.

De opzet van vier koppels en acht verleid(st)ers in beide kampen is hetzelfde als in voorgaande jaren, maar dit keer worden de diepste geheimen van de koppelhelften ontrafeld. Ze maken kennis met een Jamaicaanse waarzegster, die hen verschillende voorspellingen zal doen, maar worden ook onderworpen aan een leugendetector. Temptation Island is vanaf maart bij Veronica te zien. Vanaf maandag 15 januari om 20.30 uur zendt Veronica nieuwe afleveringen van Temptation Island USA uit als opwarmer voor de fans van het verleidingsprogramma.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen