Staking Dancing on Ice-schaaters van de baan

De schaatsers en de BN’ers in Dancing on Ice van RTL 4 krijgen gewoon hun hele beloning uitbetaald, ondanks de halvering van het aantal uitzendingen door het wegvallen van de resultshow op zaterdag. “Eén en ander berust op een misverstand“, aldus Paul Römer van Endemol in De Telegraaf. “Ook al zijn er minder uitzendingen, er wordt niet minder hard gewerkt. Iedereen krijgt gewoon wat er is afgesproken. Er wordt dus weer vrolijk geschaatst.

Dancing on Ice komt vanavond met een meezingshow op RTL 4. Concurrent Sterren dansen op het IJs op SBS 6 brengt Patty Brard terug op de schaats. Zij zal samen met haar Luv’-collega’s José Hoebee en Marga Scheide een optreden verzorgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen