Bonnie St. Claire woedend op BNN

Bonnie St. Claire is woedend op BNN. Ze behaalde tijdens de Nationale IQ Test van de jongerenomroep een IQ van 52. Volgens Bonnie ligt dat aan de techniek. “Mijn stemkastje deed het niet. Vind je het gek dat ik er zo belabberd vanaf ben gekomen? Ik wil dat BNN dit rechtzet!“, aldus de zangeres vandaag in De Telegraaf. “Ik ben door deze toestand gedoemd om de rest van mijn leven als ‘dat alcoholverslaafde blondje’ te worden gezien. Volgens deze uitslag zou ik geestelijk gehandicapt moeten zijn.

Bonnie zegt tijdens de uitzending aangegeven te hebben dat er iets mis was met haar stemapparaat. “Maar daar was geen beginnen aan. De productie had het veel te druk met andere dingen. En ik zat daar maar met die kapotte computer. En moet je nou kijken wat een hoop gedoe ik ervan heb. BNN moet dit rechtzetten.

Volgens een woordvoerster van BNN is uitvoerig onderzocht en getest of er iets mis was met het stemkastje van Bonnie. “Dit bleek niet het geval. Wat we wel konden zien, is dat Bonnie vaak geen antwoord heeft ingevoerd. En te laat antwoord geven, wordt ook als een fout antwoord getel“, aldus de zegsvrouw.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen