Sjimmy Bruijninckx nieuwe presentatrice Shownieuws

Sjimmy Bruijninckx is vanaf 5 februari te zien als presentatrice van de vroege editie van Shownieuws op SBS 6. Dat meldt Shownieuws. Woensdag tekende ze een contract voor anderhalf jaar bij die zender. Na een loopbaan als model kwam Sjimmy vorig jaar terecht bij het vroegere Talpa. Daar verzorgde ze in de nieuwsrubriek NSE het weerbericht. Vervolgens presenteerde ze wisselend met Anouk Smulders, die vorig jaar overstapte van Shownieuws naar Talpa, het showprogramma Entertainment Live.

Sjimmy vond het erg leuk om verslag te doen van het laatste shownieuws. “Het leek me heel erg leuk om daar gewoon verder mee te gaan. En Shownieuws is natuurlijk een prachtig programma, dus ik was eigenlijk helemaal vereerd dat ze me daarvoor vroeger.” Sjimmy verlaat Tien. “Ik denk dat SBS 6 wat spontaner, wat gezelliger is. En dat ben ik zelf ook, dus ik denk dat ik me daar wat meer op ga richten.

Ze is een aanwinst voor het presentatieteam van de vroege editie van Shownieuws én voor de zender“, aldus SBS 6-programmaleider Tina Nijkamp.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen