RTL 4 schrapt resultshow Dancing on Ice

RTL 4 laat de geplande uitslagshows van Dancing on Ice op zaterdagavond vallen. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Oorspronkelijk zouden de afvallers van het ijsdansprogramma in een aparte show op zaterdag bekend gemaakt worden, zoals dat ook bij de SBS-variant Sterren dansen op het IJs het geval is. RTL 4 ziet daar nu van af. Nu komt Dancing on Ice (foto) op de vrijdagavond met een afgeronde show, waarin ook de uitslag te zien zal zijn.

Nadat alle deelnemers de punten van de jury hebben gekregen en het publiek op zijn of haar favoriet heeft gestemd, volgt direct de skate-off. Het is vervolgens aan de jury om te bepalen wie er volgende week terug mag komen. “Het is afgelopen weekend weer gebleken dat RTL 4 een ijzersterke weekendprogrammering heeft met onder meer X Factor en Lotto Weekend Miljonairs“, aldus Wim ter Laak, programma- directeur van RTL 4. “We willen in dat sterke rijtje geen verandering aanbrengen en daarom ronden we de uitzending van ‘Dancing On Ice’ op vrijdag af. Op deze manier bieden we de kijker drie sterke en aantrekkelijke avonden vol kwaliteitsamusement.

Dancing On Ice staat aanstaande vrijdag garant voor de ultieme feestavond, belooft de woordvoerder van RTL 4. “Het dak van de Baarnse ijsarena gaat er af als de Dancing On Ice-knalfuif losbarst met een overweldigende showopening van de kandidaten van X Factor. De kandidaten van deze grootste zoektocht naar zangtalent ooit trappen de Dancing On Ice-sing along (songteksten lopen mee in beeld) van vrijdag in stijl af. De ijsdansparen laten daarna op de klanken van welbekende feestnummers het resultaat van een week intensief trainen zien. Het resultaat mag dan ook niet worden gemist, want de kijker moet dezelfde avond al afscheid nemen van de eerste BN’er.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen