Nieuwe voetbalshow op RTL7

RTL 7 verandert zijn voetbalprogramma op vrijdagavond in een soort Boulevard- achtige show. Dat meldt het ANP. Het nieuwe programma gaat Voetbal op Vrijdag heten en is vrijdag voor het eerst om 19.55 uur te zien. Barbara Barend blijft de presentatie verzorgen en ook Johan Derksen zit aan de desk. Verder wordt René van der Gijp vaste sidekick. Net als in RTL Boulevard komen filmpjes voorbij en kunnen de tv-gezichten daarop hun commentaar geven.

Alle feitjes, weetjes, maar ook geruchten en roddels op en rond de velden zullen de revue passeren“, aldus een zegsman van RTL. Vanaf 20.30 uur schakelen de makers over naar een eredivisiewedstrijd die rechtstreeks wordt uitgezonden. Na afloop is er een korte nabeschouwing, met dezelfde gasten, van dat duel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen