SBS 6 niet bang voor plannen muziekshow op Tien

SBS 6 is niet bang voor de plannen van tv-zender Tien om de muzikale show Just the two of us op de buis te brengen. Dat meldt een woordvoerder van de zender. SBS 6 brengt het soortgelijke programma So You Wannabe a Popstar? op de buis. In beide amusementsshows zal een aantal bekende Nederlanders tegen elkaar strijden om uit te maken wie van hen de beste popster is. Geholpen door professionele coaches zingen de BN’ers in een wekelijkse strijd diverse nummers.

Just the two of us van Tien gaat op maandag 19 maart van start. Vier dagen later begint SBS 6 op de vrijdagavond met So You Wannabe a Popstar?. De zender heeft momenteel op vrijdag veel succes met Sterren dansen op het IJs. “So You Wanna Be a Popstar is een format van Eyeworks dat reeds met succes in Nieuw Zeeland te zien is. Wij zijn niet bang voor de plannen van Tien, wij hebben veel vertrouwen in het amusement op de vrijdagavond van SBS 6“, aldus de zegsman van SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen