670.000 kijkers voor The Unit


De kijkcijfers van donderdag 25 januari 2007 (SKO)

The Unit (RTL5, 21:31) – De nieuwe actieserie The Unit ging gisteren met 670.000 kijkers (madl: 10.2%) van start bij RTL 5. Acteur Dennis Haysbert leidt in The Unit een militair eliteteam. Haysbert speelde eerder in 24. Met de brute moordaanslag op zijn personage, de zwarte Amerikaanse president David Palmer, werd hij uit de serie geschreven. “Heel jammer. Volgens de producers waren er geen verhaalideeën meer“, aldus Haysbert bij de GPD. “Terwijl ik denk dat er nog meer dan genoeg mogelijkheden waren.

Haysbert is één van de vele filmacteurs die de overstap naar televisie gemaakt hebben, op zoek naar betere scripts en een groter publiek. “Film en tv zijn tegenwoordig veel beter te combineren dan vroeger, dus het is ook makkelijker geworden de overstap te maken“, vertelt Haysbert. “Als ik werk uitzoek, gaat het me trouwens niet zozeer om het medium, maar meer om de complexiteit van de rol, eerlijkheid en integriteit. Dat klinkt arrogant, maar ik zoek altijd naar iets puurs in de rollen die ik speel. Ik heb gemerkt dat je absoluut heel kieskeurig kan zijn als acteur in Hollywood. Ik zou een privé-vliegtuig kunnen veroorloven als ik alle rollen die ik heb afgeslagen wel had aangenomen. Ik doe heel veel niét.

Wie is.. De Mol? (AVRO, Ned1, 20:31) – Jan Peter Pellemans is sinds de start van Wie is.. De Mol? in 1999 betrokken bij het programma. “Angela Groothuizen, de toenmalige presentatrice, heeft mij destijds gevraagd om die functie op me te nemen. Zelf ben ik daar nog steeds erg blij mee. Ik ben heel nauw bij het programma betrokken omdat ik zowel met de kandidaten als de crew contact heb“, aldus Pellemans bij TVgids Online. Pellemans is het contactpunt voor de kandidaten. “Al voor dat het spel begint hebben we veel contact en ook tijdens de opnamen kunnen ze altijd bij me binnenlopen als hen iets dwarszit. Aan het eind van elke dag is er een half uurtje waarin de kandidaten alles kunnen opbiechten. Op dat moment mag alleen de waarheid gesproken worden en vertellen de kandidaten me wat ze die dag hebben uitgespookt en wie volgens hen de mol is. Dat is elke keer weer geweldig.” De identiteit van de mol is een goed bewaard geheim. “Van alle medewerkers zijn er maar drie mensen die weten wie de mol is. Zelf weet ik dat tot aan de opnamen van de laatste aflevering ook niet en dat maakt het wel zo leuk.” Wie is.. De Mol? werd gisteren door 1.025.000 kijkers (madl: 15.6%) bekeken op Nederland 1.

ONM (BNN, Ned3, 19:01) – Sacha Visser speelt sinds enkele weken het personage Sam Massini in de BNN-soap ONM. “Het is heel anders dan ik gewend ben“, zegt Visser in TROS Kompas. “Bij Kees en Co heb je zes acteurs in de productie en in ONM wel twintig. Het is echt kéihard werken, dat had ik nooit verwacht. Ik dacht altijd dat ik dat wel even zou doen, maar het viel in het begin vies tegen. Maar het is leuk werk en een gezellige groep, ik voelde me er meteen thuis.” Sacha’s grote droom was vroeger om profvoetballer te worden. “Ik ben min of meer het acteursvak ingerold, met heel veel mazzel. Maar ik heb nooit een duidelijke keus gemaakt. In het begin van dit seizoen zat ik nog in het hoogste jeugdelftal van Sparta, in de landelijke competitie, maar na twee maanden had ik er even geen vertrouwen meer in dat het me zou lukken om profvoetballer te worden.” De acteur was bijna naakt te bewonderen in magazine Starstyle. “Ik werd gebeld door Starstule en ik kende het blad al omdat mijn moeder er een abonnement op heeft. Het was ook nog eens voor een goed doel, voor War Child. En omdat ik me nergens voor schaam, dacht ik: waarom niet? Het zijn prachtige foto’s en ik heb er nooit spijt van gehad.” ONM werd gisteren door 466.000 kijkers (madl: 9.7%) bekeken bij BNN op Nederland 3.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen