Muziekfeest Vrienden van Amstel bij RTL 4

Voor de negende keer staan bekende nationale artiesten acht avonden lang op het podium in het Rotterdamse Ahoy’. Het laatste concert uit de reeks is vanavond live te zien bij RTL 4. Onder leiding van presentatrice Daphne Bunskoek vindt een bijna drie uur durende muziekshow plaats met Nederlandse topacts als Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, Frank Boeijen, I.O.S., Postman, Krezip, Racoon, Bennie Jolink, Ilse DeLange, Within Temptation en The Sheer. Zij vormen bijzondere duetten en zingen diverse liederen.

Met meer dan tachtigduizend bezoekers behoort De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy’ tot één van de best bezochte Nederlandse muziekevenementen. Na afloop van de achtste editie vorig jaar bleken al meer dan 30.000 kaarten verkocht voor het komende concert. De registratie van De Vrienden van Amstel Live! is vanavond tussen 20.00 en 21.00 en 22.00 en 23.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen