Vrienden Houden Huis van start bij RTL 5

Cynthia Abma presenteert vanavond om 19.00 uur de eerste aflevering van het nieuwe woonprogramma Vrienden houden huis op RTL 5. Hierin zorgen vrienden van huiseigenaren voor een hoognodige ommekeer in huis. Cynthia, onder andere bekend van haar acteerwerk in Spijkerhoek, De Erfenis en Luifel en Luifel, verrast nietsvermoedende bewoners met de boodschap dat zij voorlopig hun huis niet kunnen betreden. Hun beste vrienden vinden het tijd worden voor verandering in huis.

Uniek aan het programma is volgens de 37-jarige Cynthia dat er iedere aflevering twee ruimtes maar liefst twee keer onder handen worden genomen. “Samen met interieurdeskundige Monique van der Reijden richten de vrienden de ruimtes op twee heel verschillende manieren in. De vrienden beslissen uiteindelijk welke stijl het beste bij de bewoners past. De bewoners van het huis hebben niets in te brengen.

Cynthia is vooral bekend als actrice. Ze vindt het ‘erg leuk’ om nu eens een programma te presenteren, vertelt ze in Televizier. “Het is natuurlijk niet te vergelijken met acteren“, vertelt Cynthia. Want als actrice moet je je inleven in een rol en is het de grootste uitdaging om vooral niet jezelf te zijn. Bij presenteren is het totaal omgekeerd: jezelf zijn is misschien wel het allerbelangrijkste.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen