Lama gezocht van start bij BNN

De zoektocht naar een nieuwe Lama is inmiddels in volle gang. Vanaf vanavond is bij BNN het nieuwe programma Lama Gezocht (21.15 uur, Ned3) te zien, waarin presentator Patrick Lodiers te zien is op zoektocht naar een nieuw komisch talent die net als Ruben Nicolai, Ruben van de Meer en Tijl Beckand mag optreden in De Lama’s. In zeven afleveringen komen de hoogte- en dieptepunten van de zoektocht voorbij met komische talenten, maar ook met de minder grappige medemens.

De jury die deze nieuwe Lama moet vinden, bestaat uit Ellemijn Veldhuyzen van Zanten, Justus van Oel, Arjen Lubach en Alexander Nijeboer. Zij beoordelen of de ruim 6.500 kandidaten die zich hebben aangemeld inderdaad over de juiste kwaliteiten van een Lama beschikken. Dus of deze Lama’s in spe grappig zijn, improvisatietalent hebben, goed kunnen acteren en bestand zijn tegen de genadeloze zoemer. Kortom dat zij kunnen zorgen voor een leuke avond. (Foto: Erik Keyzer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen