Kijkcijfer voorspellen: ijsdansshows RTL 4 en SBS 6

SBS6 heeft met Sterren Dansen Op het IJs een nipte overwinning behaald op de grote concurrent RTL4. Naar dit programma keken donderdagavond 1.143.000 mensen, terwijl 1.016.000 kijkers afstemden op Dancing On Ice van RTL4. De eerste reguliere afleve- ringen worden vanavond tegelijk uitge- zonden. Beide shows duren twee uur en beginnen om 20.30 uur. Dancing on Ice is na Goede tijden, slechte tij- den te zien en Sterren dansen op het IJs begint na het Lakeside WK Darts.

De ijsdansshows gaan vanavond ‘echt’ van start bij RTL 4 en SBS 6. Hoeveel kijkers gaan Dancing on Ice en Sterren dansen op het IJs volgens u scoren?

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen