Kelly kan niet gelift worden in Dancing on Ice

Dancing on Ice-kandidate Kelly kan niet van het ijs gelift worden, zoals gebrui- kelijk in de ijsdanssport. Dat meldt het AD. Kelly verliet huilend de repetities, toen bleek dat haar danspartner Andy haar niet van het ijs kreeg. De Big Brother-bekendheid is erg zwaar. “Ik ben 1.85, maar niet zwaar“, aldus Kelly op de website Zijonline. “Maar ik wil niet op mijn geweten hebben dat hij door zijn rug gaat. Het probleem is dat ik me niet aan Andy durf over te geven.

Andy is kampioen van België en hij is wel sterk, maar precies even groot als ik. Elke keer als hij iets probeert spookt door mijn hoofd dat hij mij misschien zal laten vallen. Dan reageer ik spastisch en dan ben ik niet te houden. Vallen is mijn grootste angst op het ijs. Daar is mijn lichaam me toch te kostbaar voor. Ik heb heel wat laten opereren en ik ben er extreem zuinig op. We hebben het liften dus maar opgegeven.

Kelly vindt het wel jammer dat ze niet getild kan worden. “Maar ik moet voorlopig accepteren dat het er voor mij niet inzit.” Dancing on Ice is vrijdag te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen