Caroline Tensen zondag in Je leven in de steigers

Caroline Tensen is vanaf aanstaande zondag (21 januari) te zien bij Tien in een nieuw seizoen van het programma Je leven in de steigers, waarvan de eerste reeks door Bridget Maasland gepresenteerd werd. Samen met een groot team van stoere bouwvrouwen – waaronder Margje Teeuwen – gaat Caroline in dit programma keihard aan de slag om gezinnen met een probleem uit de brand te helpen. Het getroffen gezin wordt overvallen door Caroline en op vakantie gestuurd, waarna het bouwteam van het programma binnen enkele weken een indruk- wekkende metamorfose van hun huis realiseert.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen