Albert Verlinde pakt camera journalist af

Albert Verlinde heeft vanochtend de camera van een medewerker van de website Sterrenstek.nl afgepakt. Dat meldt de RTL Boulevard-presentator aan het ANP. De verslaggever heeft bij de politie aangifte gedaan van dief- stal, aldus Sterrenstek. De journalist stond anderhalf uur filmopnames te maken van het huis van Verlinde, die de man herhaaldelijk verzocht weg te gaan. Toen de man dat weigerde, pakte Verlinde het apparaat af.

Verlinde op Sterrenstek.nl: “Ik ben naar buiten gegaan en aan die meneer gevraagd wie hij was en namens wie hij mij stond te filmen. Hij weigerde zijn naam te noemen en namens wie hij stond te filmen. Op dat moment heb ik de camera uit zijn handen genomen. Kijk: wanneer er nieuws is en iemand mijn mening wil weten dan vind ik dat prima, maar zomaar filmen daar heb ik moeite mee.

Albert weigert vooralsnog de camera terug te geven. Verlinde onderzoekt of er juridische stappen tegen de man kunnen worden ondernomen. Albert grapte deze week nog in RTL Boulevard dat hij het jammer vindt dat er zo weinig paparazzi zijn in Nederland, naar aanleiding van een bericht over fotograaf Joop van Tellingen. Van Tellingen presenteert binnenkort bij Tien een programma waarin wordt gezocht naar een nieuwe sterrenfotograaf. Boulevard is vanavond om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen