Beginnende ondernemers in Dragons Den van KRO

De KRO gaat het nieuwe programma Dragons Den uitzenden op Nederland 3. Hierin krijgen beginnende ondernemers de mogelijkheid om hun droom waar te maken. Ze proberen een groep van vijf zakenmensen over te halen in hun idee te investeren. Lukt het de ondernemer de investeerders te overtuigen dan kan deze in ruil voor de investering een deelneming in de nieuwe onderneming te verkrijgen. Het is nog niet bekend wie de presentatie van Dragons Den zal verzorgen.

Dragons Den is vanaf vrijdag 17 maart wekelijks te zien op Nederland 3 en vormt samen met De Lama’s (21.25 uur) de vrijdagavond van het derde publieke net.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen