Conny Mus: ‘Steeds meer heimwee naar Amsterdam’

Conny Mus, correspondent voor het RTL Nieuws in het Midden-Oosten, krijgt steeds meer heimwee naar Amsterdam. Dat zei Conny vrijdag in RTL Boulevard. Conny ziet het niet zitten om tot zijn pen- sioen voor RTL Nieuws in het Midden- Oosten te verblijven. “Het is natuurlijk fysiek heel erg zwaar, omdat je vaak hele lange dagen maakt, ook heel veel moet lopen, vaak moet rennen, vaak moet wegrennen“, vertelt Mus, die al sinds 1989 actief is voor RTL Nieuws.

Conny Mus vervolgt: “Ik heb iedere dag een beetje heimwee naar Amsterdam en Nederland en die heimwee wordt de laatste tijd steeds groter. Ik vind het steeds prettiger om in Nederland te zijn en wat minder prettig om hier te wonen.

Volgens RTL-baas Fons van Westerloo zou een eventueel vertrek van Conny een groot gemis betekenen voor het RTL Nieuws: “Hij is één van de aller, allerbeste corre- spondenten die we ooit hebben gehad. Hij verdient eigenlijk dat we hem omarmen en een andere baan geven, want hij heeft natuurlijk echt heel hard gewerkt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen