Bonnie en Viola vanaf vanavond in Het glas is halfvol

Bonnie St. Claire en Viola Holt (foto) zijn vanavond te zien in de eerste aflevering van Het glas is halfvol op Tien. In Het glas is halfvol bezoeken de twee goede vriendinnen diverse feestjes. Vorige week kondigde Bonnie aan met de serie te willen stoppen. Volgens Viola Holt was dat niet meer dan een publiciteitsstunt, dus onjuist. “Daar hebben we lekker om zitten lachen“, vertelt Viola bij Novum Nieuws. “Al die aandacht van de media is natuurlijk hartstikke mooi voor ons. Ik hoop dat iedereen dinsdag gaat kijken.

Het glas is halfvol is te zien na de goed bekeken quizshow Deal or no Deal van Beau van Erven Dorens. Na afloop van de nieuwe reallifesoap met Bonnie en Viola is het programma There’s no business like showbusiness (21.00 uur) te zien. Hierin worden bekende en minder bekende Nederlanders gevolgd op hun eindeloze tocht langs de podia van het schnabbelcircuit. “Artiesten op hun retour als Jaques Herb, maar ook artiesten op het punt van doorbreken als een Peter Beense“, laat Tien weten. “Wat is hun achtergrond? Waarom willen ze dit? Hoe vaak treden ze op? Wat levert het op? Bij welke benzinestations zie je ze ’s nachts een bakkie doen? En wat doet het leven met je relatie? Allemaal vragen die in het programma worden beantwoord.

Na het programma Voetbaltuig (21.30 uur), gaat om 22.00 uur Sjoemelaars en sjacheraars van start bij Tien. In een speciaal met verborgen camera’s geprepareerd huis worden hierin de malafide praktijken van wonderdokters, mediums, paranormale genezers, en andere geldkloppers genadeloos aan het licht gebracht.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen