‘Wie wordt de man van Froukje?’ van start met oproep

Froukje de Both doet vanavond in Wie wordt de man van Froukje? uit de doeken hoe zij haar prins op het witte paard het liefste ziet in een half uur durende oproep op RTL 4. Martijn Krabbé, die de presentatie van Wie wordt de man van Froukje? gaat verzorgen, neemt de kijker verder mee in de wereld van Froukje en laat ook vrienden en collega’s van haar aan het woord. Zo komen Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Jim Bakkum, Winston Gerschtanowitz, Tanja Jess, Jasmine Sendar, Charly Luske en Jeroen Kijk in de Vegte aan het woord

Martijn zoekt uit wat ‘de Ware Jacob’ eigenlijk van Froukje kan verwachten. Elke man in het land die zich aangesproken voelt, kan zich vervolgens aanmelden als kandidaat. Froukje wordt in haar zoektocht naar romantiek bijgestaan door drie adviseurs, drie personen die haar door en door kennen. Zij voorzien haar van advies en maken zelfs de eerste keuzes. Wie Froukje voor dit comité heeft geselecteerd, wordt ook duidelijk in de oproepuitzending, die vanavond tussen 20.30 en 21.00 uur te zien is bij RTL 4.

Wie Wordt De Man Van Froukje? is de Nederlandse versie van het in België zeer succesvolle VTM-programma Wie Wordt De Man Van Wendy? (de betreffende Wendy, Wendy van Wanten, woont overigens inmiddels samen met de man van haar keuze, Frans). Het dertiendelige programma is vanaf maart 2007 te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen