Team Spuiten en Slikken maakt erotische film

Geplaatst op do 28 dec 2006 om 15:39Het team van Spuiten en Slikken, bestaande uit Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink (foto), Dennis Storm en Nicolette Kluijver, gaat met regisseur Pieter Kuijpers bekijken of ze in vijftien afleveringen van een nieuw seizoen Spuiten en Slikken een liefdevolle, erotische film kunnen maken. Dat meldt een zegsvrouw van BNN. “Het moet mogelijk zijn en hij moet er komen: de liefdevolle pornofilm“, aldus Pieter Kuijpers, regisseur van onder andere Van God Los. Vanaf 8 januari is Spuiten en Slikken weer elke maandag te zien bij BNN.

In het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken gaan de presentatoren opnieuw regelmatig de grens over om te zien hoe het daar gesteld is met het drugsgebruik. Ook nemen ze het tegen elkaar op in een race wie het eerste drugs kan scoren in een vreemde stad. En als vanouds ontvangt Sophie weer elke week twee gasten in de studio om te praten over seks en drugs. Waarschijnlijk wordt de film na de laatste aflevering van dit vierde seizoen Spuiten en Slikken uitgezonden. (Foto: Unyx & The C-Men)


27 Reacties op “Team Spuiten en Slikken maakt erotische film”


 1. Wilfret

  Gaat Sophie uit de kleren!

 2. Joost

  Erotiek om het erotiek? Dat wordt volgens mij nooit toegestaan door de Publieke Omroep. Wel ranzigheid ten top dit van BNN. Dit wordt echt voor sneue mensen gemaakt.

 3. Mike

  Zie hier ook niet echt het nut van in. Kinderen die nog niet veel van één of ander weten vinden Spuiten en slikken misschien leuk. Een erofilm is een beetje onnodig. BNN wil denk ik een beetje gaan provoceren nu ze ook gaan samenwerken met Geenstijl, die een beetje stoer iedereen loopt te beledigen. Ja, je moet er van houden.

 4. [dannyºlinkers).nl - Gezellig 2007!

  Oh.
  Dat is zwaar onnodig.
  Verder, wat Joost al zegt, denk ik niet dat de PO dit toestaat.

 5. Jan

  De humor is ver te zoeken bij BNN de laatste tijd. Is Geenstijl daar aan de macht gekomen ofzo? Jammer.

 6. Theo

  Als er 1 programma grossiert in het promoten van platte mechanische liefdeloze sex is het Spuiten en slikken wel.

  Als je de zieke onderwerpen vaak voorbij ziet komen vraag je je af of dat de manier is waarop je de jeugd wegwijs moet maken over hoe leuk, plezierig en fantastisch sex kan zijn.

  Dat uitgerekend dat programma z’n best gaat doen om een
  “liefdevolle” erotische film te maken is een beetje alsof
  Bonnie St. Claire een spotje gaat doen tegen alcohol misbruik.

  BNN is soms leuk en vernieuwend, maar vaker gewoon verloedering.
  Het geeft ook zwaar te denken als de PO denkt dit soort programma’s nodig te hebben om de jonge(re) doelgroepen te bereiken.

 7. René [van Gee]

  “Dat uitgerekend dat programma z’n best gaat doen om een
  “liefdevolle� erotische film te maken is een beetje alsof
  Bonnie St. Claire een spotje gaat doen tegen alcohol misbruik.”

  En waarom niet? Sammy Davis jr. deed ook een spotje voor een anti-rookcampagne terwijl hij er zelf wel een stuk of 100 per dag wegpafte.

 8. Theo

  @Rene
  Ik heb geen zin in zo’n onzin discussie, je begrijpt best wat ik bedoel :)

 9. René [van Gee]

  @Theo|

  Ik begrijp bes wat je bedoelt, maar je argument klopt niet.
  Het is juist goed dat het team van Spuiten en Slikken ook laat zien dat het anders kan. Zie het als die misdadiger die na zijn straf op scholen kinderen gaat vertellen dat ze dingen niet moeten doen omdat ze anders ook in de gevangenis terecht komen.

  Als je als dat team van Spuiten en Slikken ook een andere voorlichting geeft over erotiek dan wat ze normaal doen, dan is dat juist goed.

 10. Theo

  Tuurlijk Rene dat lijkt me inderdaad de insteek van S&S. :?

  Jouw vergelijk gaat niet op, met het mijne is niets mis.
  Als een ex-crimineel scholen af gaat mag je ervan uitgaan dat hij niet meer crimineel is.

  Spuiten en slikken gaat gewoon door waar ze gestopt zijn en gaan dit erbij doen, alsof die film een excuses is…… nou ja……….
  Maar goed je hebt me toch weer in een onzin discussie zitten waar ik niet in wil zitten, dus heb ik eigenlijk nog maar 1 vraag aan jou.

  Moest jij geen vuurwerk gaan kopen??

 11. Theo

  corr. alsof die film een excuus is

 12. René [van Gee]

  @Theo

  Ik vind het niet zo een onzin discussie, zoals jij. Volgens mij zijn we juist lekker zinnig bezig, maar goed ik zal er maar over op houden, want je hebt er duidelijk geen zin in :D

  Voor je vraag verwijs ik je graag naar het volgende antwoord:
  http://www.vangellekom.nl/?p=1010

 13. Jordy II

  Oh je hebt dus vuurwerk gekocht. Veel plezier ermee, René! Denk maar aan Craig als je ’t afsteekt, ik weet zeker dat het vuurwerk dan flink de lucht ingaat!

  Afsteek voorzichtig,
  Jordy :P

 14. René [van Gee]

  @Jordy II
  :lol:

 15. Televisiefreaks

  Menno Buch ging in de jaren ’90 bij Veronica wel wat verder met zijn programma in vergelijking met Spuiten en Slikken. Er is in ieder geval genoeg animo voor aan de kijkcijfers te zien en het lijkt me een betere en leukere manier van voorlichting voor de kids ipv het te vragen aan ouders of de leraar Biologie. ;-)

 16. Theo

  Als je m’n stukje een beetje beter gelezen had, had je kunnen zien dat ik de discussie over het nut van BNN en ranzige programma’s bij de PO in het algemeen een stuk interessanter had gevonden.

  Hoe mensen het toch altijd voor elkaar krijgen een discussie uit te lokken (en daar ben jij in het bijzonder altijd goed in) over bijzaken, zoals dit geval een voorbeeldje over Bonnie is me een raadsel. Als ik iets haat tijdens een discussie is het mensen die zich niet bij het onderwerp houden, maar afdwalen naar de meest ridicule futiliteiten.
  Daar heb ik dus geen trek in nee!!

  Dat van dat vuurwerk wist ik hehehe.
  Vandaar dus ook mijn vraag :)

 17. René [van Gee]

  :lol: Ok Theo hahaha

 18. Theo

  @Televisiefreaks
  Je weet niet waar je over praat.
  Bij Menno Buch waren geen spuitende kutten te zien die klaargevingerd werden.
  Menno Buch was ook gigantisch plat maar meer sex met humor, en met alles wat in beeld gebracht werd veel terughoudender en meer suggestief.
  Buiten dat was het een programma wat zich niet op de jeugd richtte.

 19. Televisiefreaks

  @ Theo: Sex voor de Buch ging wel degelijk een stap verder dan Spuiten en Slikken. Ik heb dat in 1997 bij Veronica met eigen ogen kunnen zien. Een rookworst die in een flamoes gestoken wordt en een telefoonhoorn in een telefooncel die erin wordt geschoven dat zag je destijds bij Buch. Diverse zieke fantasietjes passeerden de revue. Bij Spuiten en Slikken zie je het extreme werk alleen op internet en niet op tv.

 20. René [van Gee]

  @Televisiefreaks

  Mijn hormonen draaide in die tijd overuren, waardoor ik dus alle afleveringen van Sex voor de Busch heb gezien, maar ik zag nooit de zaken die jij nu aanhaalt

 21. Theo

  @Televisiefreaks
  De rookworst ging er wel in, ;) maar niet vol in camera.
  Ook sex in de wigwam was net zo braaf in beeld gebracht als menig amerikaanse film, en zelfs het stel wat sex wou in een ligbad met bruine bonen bleef netjes onder de bonen tijdens de penetratie, SvdB had heel veel suggestie maar nooit met de camera ertussen.
  Die spuitende muts is gewoon bij BNN in de uitzending geweest, want ik ga die onzin echt niet op het internet zitten kijken.

 22. René [van Gee]

  @Theo en Televisiefreaks

  In het artikel staat ook helemaal niets over het inbrengen van spullen die daar niet voor bestemd zijn in de vrouwelijk geslachtsdelen. Ik denk dat de fantasie van Televisiefreaks een beetje met hem op de loop gaat.

  Maakt niet uit hoor, Televisiefreaks, het is bij iedereen overgegaan dus ook bij jou gaat het over.

 23. Theo

  @Rene
  Ach zelfs de Amerikaanse president had er op latere leeftijd nog last van.

  Ik ga m’n boodschappen eens aanvullen.

  Laterzz

 24. Televisiefreaks

  @ Theo en Rene: Oei ik mankeer toch zeker niets? ;-) Seks voor de Buch was in elk geval spraakmakend en trok 900.000 kijkers bij Veronica. Spuiten en Slikken kan meer inzoomen en laten zien omdat we verder zijn in de tijd. Wanneer Menno Buch opnieuw de fantasietjes van kijkers in beeld mag brengen dan zal dat vast erg ver gaan anno 2006. Wellicht een idee voor de commerciele tv om Menno Buch opnieuw zoiets te laten presenteren, kijkcijfers gegarandeerd! De vraag is alleen of zenders geassocieerd willen worden met dhr Buch. Kijk nou naar SBS6, het begon met De Wallen op Stap en De Nachtrijder en wat is daar nu nog van over? :-)

 25. Hans Anders

  Jongens, waar is die spuitende rookworst op internet te zien?

 26. Martijnjdd

  Ik ben doorgaans fan van BNN, maar nu zijn ze toch echt ff de weg kwijt.
  Naast dit nutteloze project van S&S hebben ze ook The Dudesons aangekocht (Finse variant op Jackass) Op het digitale kanaal 101 zag ik alvast een voorproefje van een dit nutteloos programma. Te idioot voor woorden en pure geldverspilling. BNN maakt regelmatig mooie programma’s, maar nu slaan ze provocerend de plank mis.

 27. pieter

  Nou nou,
  dat wordt dan weer lache en brullen…
  tjonge tjonge tjonge dit wordt weer een programma waar we lang niet over uitgepraat raken…komt helemAAL goed!!!
  Weet je, er is nog een drugg die jullie nog niet geprobeerd hebben…..kat, een drugg die soemaliers eten, ze kauwen erop en het heeft een speed reactie….
  misschien nog een optie….

  gr pieter
  oisterwijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.