‘Veronica vanaf januari grootste pokerzender’

Geplaatst op vr 29 dec 2006 om 12:24

De programmering van televisiezender Veronica staat vanaf januari van zondag tot en met donderdag in het teken van poker. Daarmee is Veronica de gootste pokerzender van Nederland, aldus een woordvoerster van de omroep. Naast Football en Poker Legends, dat nu al te volgen is, komt de zender vanaf 8 januari met Veronica Poker (foto) en vanaf 17 januari met het verslag van het Poker World Open. In Veronica Poker leren zes bekende Nederlanders alle kneepjes van het pokervak van pokerprofessionals.

Marcel Luske en Noah Boeken leren Johnny de Mol, Winston Bogarde, Fajah Lourens, Lange Frans, Ellen Ten Damme en Joep Sertons en de kijker naast de basisregels ook de strategieën van poker: van bluffen tot het aanmeten van een imago aan de pokertafel. De bekende Nederlanders nemen het uiteindelijk tegen elkaar op en de beste BN-er reist in aflevering acht af naar Las Vegas om deel te nemen aan een prestigieus pokertoernooi. Monique Spronk, bekend van Heels On Wheels en Veronica’s Meimaand Filmmaand, presenteert het programma.

Sinds begin december zendt Veronica Football en Poker Legends uit, waarin twee pokerpro’s en een voetballer samen een nationaal pokerteam vormen. Voor Nederland zijn dit Marcel Luske en Noah Boeken die samen met Glenn Helder spelen. De andere deelnemende teams zijn afkomstig uit bijna alle Europese landen, maar ook Australië, Amerika en Canada zijn vertegenwoordigd. In januari blijft Football en Poker Legends van zondag tot en met donderdag laat op de avond gepro- grammeerd en vanaf 17 januari verandert dit in een verslag van het Poker World Open.
4 Reacties op “‘Veronica vanaf januari grootste pokerzender’”


 1. Dirk

  Leuk, hoe meer poker op TV hoe beter!

 2. belg

  veronique de cock zal temptation island presenteren
  , kvin veronique toch beter dan tanja jess.ben blij dat ze stopt met verleidingprogramma’s

 3. Wim H

  Glenn Helder??? Die was toch juist in behandeling voor zijn gokverslaving?

 4. Mike

  Persoonlijk vind ik poker weinig spannend om naar te kijken. Maar hetzelfde gevoel heb ik over darts en dat heeft SBS 6 ook tot een onwijs succes gemaakt, mede door het succes van Barney. Wellicht kan Veronica met deze twee Nederlandse pokerpro’s hetzelfde succes behalen. Dat zou mooi zijn voor die zender.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.