Bram Mozkowicz krijgt eigen talkshow

Geplaatst op vr 29 dec 2006 om 12:44Advocaat Bram Moszkowicz gaat in het nieuwe jaar een eigen talkshow presenteren op televisie. Dat vertelde Bram Moszkowicz donderdag in RTL Boulevard. Moszkowicz zal in zijn wekelijkse talkshow telkens twee gasten ontvangen. Hij blijft ook in de advocatuur actief. “Maar het lijkt me ook leuk om een goede talkshow te maken en we zijn nu in een ver gevorderd stadium dat dat ook gerealiseerd gaat worden“, aldus Moszkowicz in RTL Boulevard, waarin hij regelmatig te zien is als misdaaddeskundige. De nieuwe talkshow komt waarschijnlijk in september op de buis.

Bram Moszkowicz presenteerde vorig jaar het programma De Nieuwe Moszkowicz bij de Avro, waarin hij op zoek ging naar zijn opvolger. Al in februari 2005 liet hij weten graag een talkshow te willen presenteren. “Gewoon aan een tafel een gesprek voeren met een interessante gast op wie je de vragen kunt afvuren die je altijd al heb willen stellen. Geen liedjes of andere poespas“, vertelde Moszkowicz destijds.


7 Reacties op “Bram Mozkowicz krijgt eigen talkshow”


 1. WWW.MUSICALINFO.WEB-LOG.NL

  Ooit wel van deze man gehoord, maar nog nooit over gelezen/gezien. Afwachten dus!

 2. Rens

  Nooit de krant gelezen dan?

 3. [dannyºlinkers).nl - Gezellig 2007!

  Of nooit RTL Boulevard gezien??

 4. Nick

  op welke zender?

 5. René(van Gee)

  Kon wel eens een leuk programma worden. Ben benieuwd.

 6. Bert

  Onbegrijpelijk.

 7. Mike

  Ik ben erg benieuwd naar de talkshow van Bram Moszkowicz. Vind het een leuke en interessante personality, waarvan ik denk dat hij inderdaad meer in zijn mars heeft dan hij nu laat zien. Ik denk dat we van deze talkshow scherpte en een hoge informatiewaarde mogen verwachten. Weet iemand bij welke omroep dit plaats gaat vinden?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.