Bram Mozkowicz krijgt eigen talkshow

Advocaat Bram Moszkowicz gaat in het nieuwe jaar een eigen talkshow presenteren op televisie. Dat vertelde Bram Moszkowicz donderdag in RTL Boulevard. Moszkowicz zal in zijn wekelijkse talkshow telkens twee gasten ontvangen. Hij blijft ook in de advocatuur actief. “Maar het lijkt me ook leuk om een goede talkshow te maken en we zijn nu in een ver gevorderd stadium dat dat ook gerealiseerd gaat worden“, aldus Moszkowicz in RTL Boulevard, waarin hij regelmatig te zien is als misdaaddeskundige. De nieuwe talkshow komt waarschijnlijk in september op de buis.

Bram Moszkowicz presenteerde vorig jaar het programma De Nieuwe Moszkowicz bij de Avro, waarin hij op zoek ging naar zijn opvolger. Al in februari 2005 liet hij weten graag een talkshow te willen presenteren. “Gewoon aan een tafel een gesprek voeren met een interessante gast op wie je de vragen kunt afvuren die je altijd al heb willen stellen. Geen liedjes of andere poespas“, vertelde Moszkowicz destijds.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen