Talkshow Tyra Banks dagelijks op NET 5

Geplaatst op do 28 dec 2006 om 16:23

Het praatprogramma van voormalig topmodel Tyra Banks (foto), Tyra, is met ingang van het nieuwe jaar dagelijks te zien op NET 5. In de talkshow interviewt Tyra, ook bekend van het programma America’s next top model, niet alleen internationale beroemdheden uit de showbizz, maar besteedt ze ook aandacht aan maatschappelijke onderwerpen als over- gewicht bij tieners, borstkanker, racisme en gewelddadige relaties. Onder het mom ‘Every woman has a story’ doet Banks ook een boekje open over haar eigen kindertijd.

In haar eigen talkshow voert Tyra Banks openhartige gesprekken met verschillende showbizzsterren. In één van de afleveringen is zelfs een heftige confrontatie te zien tussen haar en rivale Naomi Campbell. Andere beroemdheden die bij Tyra op de bank plaatsnemen, zijn Janice Dickenson, Jennifer Love Hewitt, Anna Nicole Smith, Pharell, Rihanna, Heidi Klum, Nicky Hilton, Hugh Hefner en zijn drie vriendinnen, Dennis Rodman, Pamela Anderson, Mary J Blidge, Quentin Tarantino, Twiggy, Queen Latifa, LL Cool J, Kevin Federline en Nelly Furtado.

In de eerste aflevering richt Tyra Banks zich op vrouwen van haar eigen generatie. Een jonge vrouw krijgt een uitgebreide metamorfose en Tyra geeft zichzelf bloot door onbewerkte modellenfoto’s uit het verleden van zichzelf te laten zien. Natuurlijke schoonheid wordt op bijzondere wijze onder de aandacht gebracht door het volledige publiek tegelijkertijd hun make-up te laten verwijderen. Zangeres en tweevoudig Grammy Award winnares India Arie komt langs voor een optreden. Zij heeft de titelsong van Tyra ingezongen en vertelt over alles wat haar bezighoudt.

Tyra Banks is samen met onder anderen Naomi Campbell een van de weinige topmodellen van Afrikaanse afkomst. Tyra heeft los van haar modellenwerk ook in de series The Fresh Prince of Bel Air en Felicity gespeeld. Op televisiegebied is ze vooral bekend geworden door haar rol als presentatrice van America’s Next Top Model. Tyra is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 15.00 uur te zien op NET 5.
70 Reacties op “Talkshow Tyra Banks dagelijks op NET 5”


 1. TOTP

  Ik ben benieuwd hoe oud de afleveringen zijn waarmee ze beginnen. Tyra zit al haar 2de seizoen, dus als ze met de afleveringen van seizoen 1 (September 2005) beginnen, dan zitten er waarschijnlijk wel onderwerpen in die gedateerd zullen zijn.
  Maar overal erg positief dat er naast Oprah, Dr. Phil en Max & Martine weer eens een andere daytime talkshow op tv is. Nu alleen nog The Ellen Degeneres Show, The Megan Mullally Show en een dagelijkse talkshow met Linda de Mol lijkt me ook nog steeds leuk.

 2. René [van Gee]

  Nou daar zitten we echt op te wachten een talkshow van een over het paard getild en zich naar de topgeneukt model.

 3. Mike

  Leuk als tegenhanger voor Oprah, als er weer zo’n enorm leuke ‘Debt Diet’-aflevering is. Overigens hoop ik dat het God-gehalte in Tyra niet zo hoog is, want het lijkt soms wel de EO-show bij Oprah. Vreselijk. In Amerika gelooft het hele volk nog in de bijbel. Dat zou je niet zeggen voor zo’n (economisch en educatief) hoog ontwikkeld land.

 4. René [van Gee]

  “Dat zou je niet zeggen voor zo’n (economisch en educatief) hoog ontwikkeld land”

  Amerika hoog ontwikkeld? Het zijn gewoon bij de rest van de wereld vergeleken Neanderthalers. Nee Amerikanen zijn bijna allemaal enge mensen. Diegen die normaal zijn zijn allang door die engerts afgemaakt.

 5. Dayslover

  Als het nou op een beter tijdstip was en een betere zender?? Kansloos

 6. Theo

  OFF:
  Waarom zijn de “laatste reakties” ingekrompen van 10 naar 7 ??
  De commercie rukt op bij Mediacourant :D

 7. Jordy II

  Oh klopt ja! :eek: Die geld-geile Bob toch! :P

 8. Mike

  Wat is er eigenlijk waar van de geruchten dat MC zou stoppen? Er zou prongelijk 1 of ander berichtje geweest zijn dat een foutje was ofzo..?

  @ René. Een bevolking die ontzettend gelovig is, vind ik sowieso niet ver ontwikkeld. Maar ik doelde meer op economisch gebied. Amerika is één van de rijkste landen op deze aardbol.

 9. Chiel

  Nu inderdaad The Ellen Degeneres Show nog!

 10. Mike

  Prongelijk. Wat een blunder. Per ongeluk uiteraard.

  @ Chiel. Daar heb ik wel eens wat over gehoord. Is dat niet die blonde mevrouw? Ik hou wel van een leuke talkshow in de middag. Oprah is soms best aardig om naar te kijken, maar er is weinig keuze. Misschien kan Tien eens in dit gat springen.

 11. René [van Gee]

  @Mike

  Een land dat de rechten van de mens niet erkend omdat ze weigeren dat verdrag te ondertekenen is in mijn ogen, hoe economisch succesvol, een land van Neanderhalers.
  En dat van dat geloof daar ben ik het hardgrondig mee eens. Als er iets verdeelheid ellende en verdriet veroorzaakt in de wereld dan is het wel religie.

 12. Mickey

  Leuk dat er een nieuwe talkshow op komt …

  Maar fucking 1500 uur, tegen over “the queen of talk” die al een geruime 20/25% van de markt in haar greep houd hier! …

  Ik zag kansloos, overigens zou dit Net5 beter doen om 1700 uur zou een leuke start van de avond zijn voor de zender … maar omnou van belspellen direct over te schakelen naar “Tyra” lijkt me het dat ze deze vrouw zwaar overwaderen… zij bouwt heus geen kijkers pulbiek op van uit niets!

 13. Simon

  Om 15:00…

  Concurrent van Oprah?

 14. Craig

  Waarom op een mini zender als Net5 lekker kansloos dus. Ze hadden dit op RTL5 moeten zetten ofzo en die Dr. Phil op laten krassen. :)

 15. Atmos

  Tja Craig omdat SBS de rechten heb en niet RTL :)
  Nou misschien komen er nog wel een aantal programma’s er na wat de doorkijk kan bevoorderen.

 16. Patrick

  OFF TOPIC: haha , bonnie weigerd nog mee te werken aan haar real life show op TIEN. Volgens haar man dan tenminste.. ( kwam net op shownieuws.. )

 17. Craig

  Dat wijf zoekt alleen publiciteit voor die stomme show van haar.

 18. Liz

  Kijkt er ook nu iemand naar Trijntje… waarom zegt ze niets tussen de nummers door, ik kan net zo goed de CD afspelen die ik met kerst heb gekregen….

 19. Joris

  Oprah gaat toch vanaf maandag naar half 4? misschien daarom juist strategies, maarja wie ben ik

 20. Kay

  @ Rene

  Als jij Amerikanen dom noemt, ben jij volgens mij zelf ook niet echt slim…

 21. Anne

  Leuk dat NET 5 dit gaat doen. Ze zenden op dat tijdstip nu nog belspellen en tekenfilmpjes uit en scoren daar ongeveer 20.000 kijkers mee. Tyra Show moet wel voor het 5-voudige gaan zorgen denk ik. Er kijken tussen 3 en 4 uur ongeveer een miljoen mensen tv op een normale werkdag.

 22. René [van Gee]

  @Kay

  Mag jij denken hoor, maar ik ben te minste zuiver op de graad en dat kun je van die hypocriete Amerikanen niet zeggen.

 23. Jorzz, Pittige Feestdagen

  De man van Froukje, bijna 1 miljoen kijkers!!!, misschien wordt dit dan toch een succes. Verder [4] in het Land ook weer boven de 800.000 kijkers en Tien zakt weer terug na een paar dagen voetbal. RTL4 en Nederland 1 liggen erg dicht bij elkaar

 24. Bonnie stopt!

  Ze heeft groot gelijk! Ze wordt alleen maar misbruikt door Talpa. Triest dat het nodig is om iemand met een alcoholprobleem zo te gebruiken, terwijl iedereen kan zien dat ze niet meer weet wat ze doet. Geweldig format hoor Talpa, allemaal lekker kijken hoe iemand zich nog verder de vernieling in drinkt. Fantastische televisie toch?

 25. Patrick

  Wie word de man van Froukje.. het spijt me zeer maar wat een slechte eerste aflevering was dat zeg!

 26. Patrick

  Als Wie word de man van Froukje bij TIEN was , dan was dat vreselijk geflopt.

 27. Jorzz, Pittige Feestdagen

  @Patrick,

  Het was een introductieaflevering

 28. Mickey

  621.000 kijkers voor the ghost wishperere, nieuw kijkcijfer reccord?

 29. Anoniem

  De opnames voor de real life soap van Bonnie St Claire en Viola Holt zijn stopgezet omdat Bonnie zich heeft teruggetrokken uit het project, dat meldt Shownieuws. Volgens de zangeres zou ze neergezet worden als karikatuur op zichzelf. Ze zou te veel worden neergezet als drankorgel. Ze heeft neemt daarom geen nieuwe afleveringen meer op van de serie. De eerste aflevering zal dinsdag te zien zijn op Tien. (TVtoekomst/Medialog)

 30. Marcel

  Nou, ik denk dat Bonnie daar nog wel van terug zal komen… volgens mij zou ze helemaal gehypt jkunnen worden!!! Iedereen vindt het straks helemaal geweldig! Maar ja, Bonnie zelf is op dit moment aan het buiten spelen!

 31. Tim

  @Patrick

  Als het nummer Rood door Dries Roelvink zou worden gezongen zou t ook floppen…..als we zo gaan beginnen he!

 32. Dayslover

  @Mickey: De Ghost Whisperer heeft ook boven de 700.000 gescoort vorig seizoen

 33. Jos

  @Anonymous: zie http://medialog.blogspot.com/2006/12/bonnie-wil-geen-glas-is-halfvol.html

 34. Waazaa

  596.000 kijkers voor DOND! :P Niet slecht…

 35. Kay

  @ Tim

  Ik weet niet wat voor vreemde vergelijkingen jij er bij gaat halen (Dries Roelvink? :S), maar Patrick heeft wel gelijk. Als dat Froukje-programma op Talpa zou worden uitgezonden zou het niet boven de 300.000 scoren…

 36. Dayslover

  @Kay: Misschien wel meer op de zondag na het voetbal, zo’n 1,7 miljoen

 37. Kay

  Ja, alléén dan.

 38. Wilfret

  Is dit de kay van Future Music Charts

 39. Wilfret

  @ Kay geef gewoon is antwoord op mijn vraag.

 40. René(van Gee)

  En als hij dat is wat dan. Zit toch niet steeds zo te zeiken man

 41. Ashley

  Gaaaaaaaaaf!! I (L) Tyraaa. Ik volgde het altijd via Youtubee/
  Maar dat hoeft nu niet meer !

 42. Chiel

  Correctie MC: maandag om 15.00 uur, daarna om 14.30.
  gevolgd door het Disney festival… Wie maakt die programmering bij NET5?!

 43. Altere

  @Mike: je moet wel eventjes aan beide kanten van de balans kijken (Debet en Credit). Amerika, haar regering, staat er al jaren er niet goed voor. Ze doen het lijken, maar in werkelijkheid leeft het hele land op geleend geld uit Europa en van hun eigen bevolking. Er hoeft maar iets klein te gebeuren en de beurskrach is terug …

 44. Mike

  @ Altere. Natuurlijk staan de VS er op de balans slecht voor. Ze staan volgens mij meer dan 800 miljard min op de balans. Geen land die er uit dat oogpunt slechter voor staat. Maar dat zegt weinig over de welvaart van de mensen. De armste landen als Namibië en Haitï staan er in dat opzich nog beter voor dan Amerika. Ik had het in mijn reactie over het inkomen per hoofd van de bevolking.

 45. Jennifer

  Eindelijk!!!!! :D:D:D:D ik keek het altijd op YT nu kan ik het lekker op tv zien wel jammer dat het om 15:00u is dan zit ik misschien nog op school maarja ik neem t dan gewoon op ;)

  TYRA IS THE BEST

 46. Chiel

  Geen tyra vandaag, maar een herhaling van Dawsons Creek, donderdag komt het er -volgens teletekst- wel op. Gaat lekker dit nieuwe jaar bij SBS ;)

 47. sor...,,

  Jezus ik snap nu nog steeds niet wanneer het nou is elke keer als ik kijk is er weer een ander programma bezig … ff duidelijk zijn mense !!!!

 48. Sem

  Renee is een kneus! Het betekent niet gelijk dat je je weg omhoog hebt geneukt als je een succesvol topmodel bent. Je bent zeker lelijk. Simpele denker.

 49. Chiel

  Q: Jezus ik snap nu nog steeds niet wanneer het nou is elke keer als ik kijk is er weer een ander programma bezig

  Dan kijk je op teletekst van NET5 en dan zie je dat Dawson’s creek bezig is, dan kijk je een dag verder en dan zie je dat Dawsons creek er dan óók op is, maar dan kom je op donderdag en dan… TYRA! Ja, het is even 2 minuten werk maar dán heb je ook duidelijkheid.

  De tapes waren nog niet binnen bij NET5, vandaar dat het uitgesteld werd.

 50. RobbieBoy

  Ach, Renee moet weer wat te klagen hebben hoor.

 51. Nadia

  Ik hoop maar dat het deze maandg dus wel egt komt hoor ik zit hier letterlijk 14 maanden op te wachten Tyra is my little pony^^” kben egt dol op dat wijffie

 52. Daisy

  renee is gewoon een achterbakse l*l die zeker heel onzelfverzekerd is. Stom achterlijk mens.

 53. Anoniem

  Nou de kijkcijfers zijn niet zo slecht 49.000, 61.000, 75.0000 toch een marktaandeel van 6 %

 54. minnie

  ik heb tyra gemaild bvia der site en se heeft me hoogst persoonlijk teruggemaild cool he en se is trouwens een avn de weinigen die beroemd sijn en stoer doen oevr heo mooi se sijn dus GA SOOW DOOR TYRA en jah dr.phil mag oprotten hij vertelt iedereen dat se volwassen moeten sijn ensoow maar hij doet selluf kinderagtig met een van sijn rusies ik bedoel de grootste beroemdste pscholoog ter wereld gaat kinderagtig doen omdat nie niet genoeg publiciteit krijgt

  halloooow?

  gestoorde gek

 55. Chiel

  Ik hoop dat je Engels beter is dan je Nederlands :lol:

  En Dr Phil rules! En heeft ook nog eens zelfspot (scary Movie 4).

 56. Tamara

  IK wil graag weten wie het liedje zingt dat in de reclame komt op Net 5 voor Tyra zingt, in die reclame danst Tyra enzo, maar ik wil de naam van dat liedje heeeeeeel graag weten!!

 57. Anoniem

  Mika – Grace Kelly!

 58. Sjen

  Bah, bah, bah, bah, x250

  Wat een vreselijke vieze slappe aftrekkerij. Ik keek gister naar die show, en wat deed Mvr. Wannabe Oprah? Potjes glitterende vaseline weggeven… (Oké, handig voor vele doelen) Maar wat ze daarna deed was echt belachelijk, ze ging zo uit het lint, dat ze op de grond ging liggen en rondjes draaien op haar rug als een of andere ninja turtle. Ik denk gewoon dat deze doos wat te oud wordt en gewoon aandacht tekort heeft.

  Grts DW

 59. Sjen

  Sorry voor dubbel post, maar willen jullie het zelf zien, op Youtube staat genoeg, zoeken met “Tyra Vaseline” brengt al genoeg hits op.

 60. Denise

  heeft Tyra je echt hoogpersoonlijk terug gemaild? Ik dacht dat al haar collega’s enz het deden :'( Nu heb ik spijt van al die onzinnige rotzooi die ik op dr site heb geplaats terwijl ik haar nog nooit persoonlijk heb gemaild daar voelde ik me te geintimideerd voor :( kheb t gewoon zo verpest terwijl ze zo leuk is nu worden mn comments niet meer geplaats ECHT KLOTE GEWOON en ik heb ooknog mijn echte E-mail adres opgestuurd :@:@:@ nu moet ik weer gaan veranderen van adres want ik wil der gewoon zo graag ontmoeten als dat niet lukt ga ik wel naar Amerika toe ik zweer t je

 61. Denise

  btw Sjen wtf maakt t uit dat ze dat heeft gedaan?? ze is gestoord en dat weet ze :P tenminste is ze niet bang om haar make-up af te doen & ze bestudeerde met opzet die aflevering van Oprah van toen ze die auto’s ging weggeven (alleen deed zei het met vaseline XD)ze moest eerst toestemming van Oprah krijgen en dat kreeg ze ook dus ga nu niet zitte piepen

 62. nathalie

  Weet iemand welk liedje gebruikt wordt bij de reclame voor de tyra show van net 5?

 63. Chiel

  Mika _ Grace Kelly

 64. Sherani

  Yeaaaaahh!! ik bn SUPERFAN vn Tyraaaa!!!!!
  hOpelijk kOmtt haar shOww weer Op tv..
  k mis t zOoowww :( :( :'(
  ANTM is bijna afgelOpee :( & dan kOmtt HNTM weer :(
  Dussss Tyra shOww mOett snel kOmee!!

  Xx sheraaanii

 65. gwn_h

  liedje wat wordt gebruikt tijdens tyra banks reclame is van India Arie – Just For Today.Weet iemand mischien wanneer tyra show weer komt op net 5 want ik mis het???

 66. loubna

  ik vind tayra zo lief ze help zo veek mensen zij is mijn idool man en ze is bloed mooi kon tayra dit maar zien man

 67. loubna

  en haar show moet komen nu!!!!!!!!!!!
  want ik vind haar zo geweldig gewoon
  en ik vind het ook heel leuk hoor
  kon ik maar haar in het echt zien

 68. loubna

  ja goed zo nadia je hebt helemaal gelijk
  de tayra show moet komen!!!!!!!!!!! ik mist het erg
  het moet weer maandag komen
  het moet gewoon weer komen klaar ik ben uitgepraat

 69. Angella

  Waanneer komt het?:S

 70. Anoniem

  Reactie op René [van Gee]: doe niet zo belachelijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.