Talkshow Tyra Banks dagelijks op NET 5

Het praatprogramma van voormalig topmodel Tyra Banks (foto), Tyra, is met ingang van het nieuwe jaar dagelijks te zien op NET 5. In de talkshow interviewt Tyra, ook bekend van het programma America’s next top model, niet alleen internationale beroemdheden uit de showbizz, maar besteedt ze ook aandacht aan maatschappelijke onderwerpen als over- gewicht bij tieners, borstkanker, racisme en gewelddadige relaties. Onder het mom ‘Every woman has a story’ doet Banks ook een boekje open over haar eigen kindertijd.

In haar eigen talkshow voert Tyra Banks openhartige gesprekken met verschillende showbizzsterren. In één van de afleveringen is zelfs een heftige confrontatie te zien tussen haar en rivale Naomi Campbell. Andere beroemdheden die bij Tyra op de bank plaatsnemen, zijn Janice Dickenson, Jennifer Love Hewitt, Anna Nicole Smith, Pharell, Rihanna, Heidi Klum, Nicky Hilton, Hugh Hefner en zijn drie vriendinnen, Dennis Rodman, Pamela Anderson, Mary J Blidge, Quentin Tarantino, Twiggy, Queen Latifa, LL Cool J, Kevin Federline en Nelly Furtado.

In de eerste aflevering richt Tyra Banks zich op vrouwen van haar eigen generatie. Een jonge vrouw krijgt een uitgebreide metamorfose en Tyra geeft zichzelf bloot door onbewerkte modellenfoto’s uit het verleden van zichzelf te laten zien. Natuurlijke schoonheid wordt op bijzondere wijze onder de aandacht gebracht door het volledige publiek tegelijkertijd hun make-up te laten verwijderen. Zangeres en tweevoudig Grammy Award winnares India Arie komt langs voor een optreden. Zij heeft de titelsong van Tyra ingezongen en vertelt over alles wat haar bezighoudt.

Tyra Banks is samen met onder anderen Naomi Campbell een van de weinige topmodellen van Afrikaanse afkomst. Tyra heeft los van haar modellenwerk ook in de series The Fresh Prince of Bel Air en Felicity gespeeld. Op televisiegebied is ze vooral bekend geworden door haar rol als presentatrice van America’s Next Top Model. Tyra is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 15.00 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen