Take That treedt op in Goede tijden, slechte tijden

De Britse band Take That bezorgt Sjors (Inge Schrama) en Bing (Everon Jackson Hooi) vanavond een onvergetelijke bruiloft in Goede tijden, slechte tijden. Eerder gaven Sjors en Bing elkaar al het ja-woord tijdens hun burgerlijk huwelijk in de Efteling. Vanavond (29 december) beloven zij elkaar wederom eeuwige trouw maar dan in de kerk. De dag wordt afgesloten met een knallend feest, waarbij Take That speciaal voor de bruid hun nieuwe single ‘Patience’ ten gehore zal brengen.

Take That was in de jaren negentig een populaire jongensgroep. Totdat ze besloten uit elkaar te gaan en voor vele dames de wereld verging. “Ook Sjors was destijds een grote fan van de heren en kan haar ogen dan ook niet geloven als haar idolen onverwacht voor haar neus staan“, aldus een zegsvrouw van RTL 4.

De Engelse band heeft inmiddels alweer een reunie-tour. “Jack, de broer van Sjors, heeft het voor elkaar gekregen dat de band speciaal voor zijn zus en haar kersverse echtgenoot hun nieuwe single ten gehore brengt. Dolgelukkig en in de zevende hemel danst het bruidspaar op de hit ‘Patience’ van de vier Britse mannen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen