Take That treedt op in Goede tijden, slechte tijden

Geplaatst op vr 29 dec 2006 om 14:59

De Britse band Take That bezorgt Sjors (Inge Schrama) en Bing (Everon Jackson Hooi) vanavond een onvergetelijke bruiloft in Goede tijden, slechte tijden. Eerder gaven Sjors en Bing elkaar al het ja-woord tijdens hun burgerlijk huwelijk in de Efteling. Vanavond (29 december) beloven zij elkaar wederom eeuwige trouw maar dan in de kerk. De dag wordt afgesloten met een knallend feest, waarbij Take That speciaal voor de bruid hun nieuwe single ‘Patience’ ten gehore zal brengen.

Take That was in de jaren negentig een populaire jongensgroep. Totdat ze besloten uit elkaar te gaan en voor vele dames de wereld verging. “Ook Sjors was destijds een grote fan van de heren en kan haar ogen dan ook niet geloven als haar idolen onverwacht voor haar neus staan“, aldus een zegsvrouw van RTL 4.

De Engelse band heeft inmiddels alweer een reunie-tour. “Jack, de broer van Sjors, heeft het voor elkaar gekregen dat de band speciaal voor zijn zus en haar kersverse echtgenoot hun nieuwe single ten gehore brengt. Dolgelukkig en in de zevende hemel danst het bruidspaar op de hit ‘Patience’ van de vier Britse mannen.
15 Reacties op “Take That treedt op in Goede tijden, slechte tijden”


 1. mari

  robbie heeft z’n schaapjes al op het droge

 2. Mike

  Goedkope reclame voor Take that. Ik vind het een beetje nietszeggend om zo’n band in een soapserie te doen. Dan haal je fictie en realiteit door elkaar en dat is jammer. Niets anders dan goedkope reclame.

 3. belg

  tis net familie van bij ons
  Zaterdag bestaat deze soap immers 15 jaar en dat wordt gevierd met een xl-aflevering met bekende artiesten (frans bauer , helmut lotti en een pak andere zanger en presentatrices)

 4. Dayslover

  @Mike: In Amerika slaat het altijd erg aan. Mary J Blidge deed een optreden in een Amerikaanse soap, en de week erna steeg haar album verkoop met meer dan 30%. De soap haalt daarmee hogere kijkcijfers doordat mensen eens kijken en misschien wel denken van ‘is wel ok die serie’, en artiest komt in de aandacht en verkoopt meer.

 5. Mike

  @ Dayslover. Klopt, ik zal niet ontkennen dat dit de ultieme kruisbestuiving is. Maar persoonlijk vind ik het jammer dat ik met realiteit geconfronteerd wordt als ik naar fictie kijk. Dat doet naar mijn mening afbreuk aan de reeks. Natuurlijk valt er niet meer zoveel af te breken aan GTST, maar het gaat om het principe.

 6. Dayslover

  @Mike: Ergens heb je wel gelijk, maar de karakters in soaps hebben ook hun idolen, dus zou je dan liever een onbekende band op zien treden?

 7. Televisiefreaks

  Ik zit klaar voor de bruiloft en die boyband hoeft van mij niet zo nodig.

 8. Sandra

  Idd Dayslover. In een soap spelen ze gewone mensen en iedereen heeft hun idolen. En Sjors is fan van Take That. Dus ik snap niet waarom mensen zich daar druk om maken. En jah… mensen kunnen dat goedkope reclame vinden. Maar wat dan nog? Er staat nergens dat dat niet mag. Ik zie ook liever een bekende band optreden dan een onbekende. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening :-)

 9. Theo

  Erg leuke aflevering van GTST.

 10. RobbieBoy

  Vond het ook een leuke aflevering

 11. TT4ever

  Geweldig!! Wat een comeback, en dan het album…
  Je kunt horen dat ze volwassener zijn geworden!
  Voor een ieder die vroeger walgde van de boyband: Jullie zouden eens moeten luisteren naar het nieuwe album….waanzinnig!

 12. Televisiefreaks

  Een mooi plaatje zo Sjors en Bing samen. Op de cover van de Veronica gids staan ze er ook prachtig bij! Hopelijk zorgen ze op de laatste dag van deze week voor mooie kijkcijfers. :-)

 13. Altere

  In oktober ofzo waren ze bij het endemol gebouw. Kwam er een hele bus uit Duitsland met 100 gillende pu … uuh, dertigers naar Aalsmeer. Had niet gedacht dat ze nog steeds zo populair zouden zijn …

 14. samantha

  Ik heb deze aflevering helaas gemist. En zou hem graag nog willen zien. heeft iemand een idee of ik die ergens kan terug halen? (heb tot nu toe nog niet kunnen vinden) Bedankt!

 15. ilma

  haai gtst is vet saai

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.