Bonnie St. Claire wil stoppen met programma

Zangeres Bonnie St. Claire wil stoppen met haar nieuwe programma Het glas is halfvol, waarvan de eerste uitzending dinsdag gepland staat bij Tien. Dat meldt Novum Nieuws. Bonnie wil de opnames staken omdat ze te veel als drankorgel zou worden neergezet. “Ze kunnen maar aan één ding denken en dat is het glas“, vertelt Bonnie. “De mensen kennen mij helemaal niet. Ik word meteen in een bepaald stramien geplaatst.” Bonnie is nog wel bereid om één en ander te bespreken met televisiezender Tien.

De 56-jarige zangeres heeft echter wel de intentie om met het programma te stoppen. “Ik wil de zender overigens niets verwijten. Ik vind alleen het format niet goed.” In Het glas is halfvol struint Bonnie samen met Viola Holt allerlei feestjes af. “Ik kom op feestjes terecht die me geen mallemoer zeggen, zoals de Miljonair Fair. En dan sta ik daar kaviaar te eten, terwijl ik dat helemaal niet lust. Ik vind het niet leuk. Ik heb van al die feestjes helemaal niets opgestoken. Er zijn nog andere dingen in het leven

Bonnie vindt het jammer dat het programma alleen maar over rijkdom gaat. “Het zegt me allemaal helemaal niets. Er is zo veel armoede in Nederland en dan sta ik op zo’n Miljonair Fair. Ik ben van plan om me in te gaan zetten voor de Voedselbank. Ik heb nog geen contact met die organisatie opgenomen, maar wil dat wel gaan doen.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen