Revenge of the Nerds van start op 1 januari

De tweelingbroers Erik en Arjan Snippe, bekend van de Nederlandse versie van Beauty en De Nerd, nemen het vanaf maandag 1 januari tegen elkaar op in het nieuwe programma Revenge Of The Nerds. De broers staan in dit programma voor een grote uitdaging: in vijf weken worden zij omgetoverd van nerd tot hunk. Gezond verstand hebben ze al, het ontbreekt hen alleen nog aan uiterlijke verzorging, sociale vaardigheden, sportiviteit en kracht.

Aan het einde van de race staat hen een aantrekkelijke hoofdprijs te wachten; een date met een droomvrouw naar een exotisch oord. Per aflevering staat er één missie centraal. Naast deze missies gaan Erik en Arjan elke avond naar de sportschool voor een uurtje bodybuilding, krijgen zij kookles, bezoeken zij regelmatig de zonnebank om hun bleke huid te bruinen, zodat zij op alle fronten goed beslagen ten ijs komen. Tijdens alle missies worden zij gecoached door een gedreven deskundige.

Na elke training gaan de nerds een duel met elkaar aan, waarin de geleerde vaardigheden worden getest. Het grote avontuur begint met een speeddate, waarin zij korte gesprekjes moeten voeren met diverse geïnteresseerde dames. Revenge of the Nerds is vanaf maandag 1 januari wekelijks tussen 20.30 en 21.05 te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen