Revenge of the Nerds van start op 1 januari

Geplaatst op Wed 27 Dec 2006 om 12:34

De tweelingbroers Erik en Arjan Snippe, bekend van de Nederlandse versie van Beauty en De Nerd, nemen het vanaf maandag 1 januari tegen elkaar op in het nieuwe programma Revenge Of The Nerds. De broers staan in dit programma voor een grote uitdaging: in vijf weken worden zij omgetoverd van nerd tot hunk. Gezond verstand hebben ze al, het ontbreekt hen alleen nog aan uiterlijke verzorging, sociale vaardigheden, sportiviteit en kracht.

Aan het einde van de race staat hen een aantrekkelijke hoofdprijs te wachten; een date met een droomvrouw naar een exotisch oord. Per aflevering staat er één missie centraal. Naast deze missies gaan Erik en Arjan elke avond naar de sportschool voor een uurtje bodybuilding, krijgen zij kookles, bezoeken zij regelmatig de zonnebank om hun bleke huid te bruinen, zodat zij op alle fronten goed beslagen ten ijs komen. Tijdens alle missies worden zij gecoached door een gedreven deskundige.

Na elke training gaan de nerds een duel met elkaar aan, waarin de geleerde vaardigheden worden getest. Het grote avontuur begint met een speeddate, waarin zij korte gesprekjes moeten voeren met diverse geïnteresseerde dames. Revenge of the Nerds is vanaf maandag 1 januari wekelijks tussen 20.30 en 21.05 te zien bij RTL 5.
56 Reacties op “Revenge of the Nerds van start op 1 januari”


 1. chaser

  Zou zo maar eens een kijkcijfertopper kunnen worden.

 2. Tom

  Lijkt me best wel lache

 3. Joost

  Revenge of the Nerds klinkt in de oren als enorm slap amusement. Als Beauty en de Nerd al geen topcijfers scoorde, zal deze enorm slappe spin-off al helemaal niet lekker gaan. Belachelijk dat zo’n simpel en goedkoop programma het beste tijdstip meekrijgt van RTL 5. Een tijdstip waarop RTL 5 enkele maanden geleden nog een topserie als IC programmeerde, wordt nu gevuld door twee broers die voor leedvermaak moeten gaan zorgen. Wat een trieste, diep trieste ontwikkeling. Dit moet alleen maar domme hangjeugdkijkers gaan trekken.

 4. Sebas

  Zouden ze dit in Belgie ook gaan doen? Daar was Beauty & The Nerd, in tegenstelling tot in NL, wel een absolute hit.

 5. huibert

  saai

 6. Mike

  Revenge of the Nerds haalt op de maandagavond aardige formules als The Simple life, dat na één seizoen overigens al een flinke tegenvaller was, en America’s next top model flink naar beneden. Dat is zonde. Dit is een slecht programma, waarvan fragmenten zouden thuishoren in de slechte Breaking News-rubriek van Robert Jensen op de late avond. Het is echt cheap om hier een heel programma aan te wijden. RTL 5 leunt met dit format teveel op het puberpubliek.

 7. Jeffrey

  Erik heeft al een voorsprong ;)

 8. Anonymous

  RTL5 programmeert gewoon breed… voor een breed publiek!

 9. Simon

  Goede rip-off.

 10. belg

  dat ze dit maar in nederland houden!!!

 11. Michiel

  @Belg, Sebas

  Zou dit in België ook wel willen zien op maandagavond, vervolg op Beauty and the nerd, bij ons haalde het hogere kijkcijfers dus dat programma zal dan ook wel hogere kijkcijfers halen zeker …

 12. Televisiefreaks

  Melkerdemelk bij RTL ;-)

 13. Jeffrey

  Ze hebben nog wat koeien in studio 21 staan ;)

 14. Anonymous

  leuk!!!!!!!!!!!!!!

 15. kim

  revenge of the nerd lijkt mij wel een cool programma ik ga het in iedergeval kijken 1 januarie op rtl5

 16. Altere

  Het is van Endemol …

 17. Sam

  Tja, als je niet wilt kijken dan hoeft het ook niet…OP andere zenders zijn nog genoeg andere programma’s, of huur een DVD…Mensen die het wel leuk vinden moeten het zeker kijken…Mensen die het niet leuk vinden kunnen beter klagen over het aanbod Tell Sell/belspellen op de Nederlandse TV…Want daar is pas een overschot van..

 18. Royert

  Lijkt me zeker wel een lache programma
  ik ga kijken ;)

 19. Marjanne

  SUPERleuk, volgende week zit ik om 20.30 u. klaar!! Ben benieuwd hoe ze er over vijf weken uitzien; of het lukt er in deze relatief korte tijd mannelijke mannen van te maken!!

 20. danny

  het zal een super programma worden net als beauty en de nerd.

  er zal niet veel te klagen over zijn.

  danny

 21. Theo

  Vanavond aflevering 1 gezien, en die was inderdaad erg leuk.
  Het format is vrij mager maar de nerdy broers hebben op de 1 of andere manier toch een leuke camera genieke uitstraling, waarschijnlijk omdat ze zo puur zijn in hun “nerdyness”.

  Slim dat ze voor een half uurtje hebben gekozen en slechts 5 afleveringen.
  Langer hoeft het waarschijnlijk ook niet te duren, en dat houd het een leuke spin-off van Beauty & the nerd

 22. yo

  dat is saai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  groejes yo

 23. hier is yo weer

  ff tussendoor, ik wens iedereen een gelukkig nieuw jaar!:)

  groetjes yo

 24. hier is yo al weer

  sorry, als jullie gek van mij worden……zeg het dan maar!

  groetjes yo (die iritant begint te worden)

 25. lvg10....

  jezus wat is die renate verbaan knap!. ik kijk alleeen al voor haar

 26. Bart

  Heb de aflevering gemist, is die ergens online te zien?

 27. gijs

  jezus hoe veel mooiere serie kan je bedenken echt vette lol als ik die kerels zie praten schiet ik al in de lag

 28. evelien

  hallo,,
  ik heb de aflevering helaas niet gezien. Is er op internet nog ergens een herhaling te zien?..
  Groetjes..

 29. iemand

  heb aflevering 1 gezien… (en ook alle afl. van beauty & de nerd)

  Dit is gewoon een soort variant van Boer zoekt vrouw volgens mij: ‘Nerd zoekt vrouw’! :P
  Is dit programma eigenlijk niet een beetje zoiets als een door de omroep betaald bordeel voor nerds o.i.d.?
  Of een door de omroep betaalde sociale vaardigheidstherapie die je eigenlijk ook gewoon bij het riagg/ggz of ander dergelijk soort instantie kan volgen, alleen is het verschil nu dat je daarbij ook door 16 miljoen kijkers gezien kan worden??

  P.S. Ik vind deze twee nerds trouwens erg veel trekken vertonen van het Asperger-syndroom (ben er zelf ook bekend mee). Mogelijk lijden ze hier ook aan?

 30. thijs

  He Evelien misschien moet je even kijken op http://www.rtl.nl en dan uitzendinggemist daar staat vaak genoeg genoeg tussen.
  Dus misschien deze afleveringen ook wel.
  Ander advies download PCzapper, dan hoef je niet meer te zoeken via internet dan kan je gewoon aan klikken wat je wilt zien :-)

  Groeten Thijs

 31. thijs

  He Evelien misschien moet je even kijken op http://www.rtl.nl en dan uitzendinggemist daar staat vaak genoeg genoeg tussen.
  Dus misschien deze afleveringen ook wel.
  Ander advies download PCzapper, dan hoef je niet meer te zoeken via internet dan kan je gewoon aan klikken wat je wilt zien :-)

  Groeten Thijs

 32. Dominique

  Ik vind het programma best wel leuk! Ik heb respect voor the Nerds!Doe ze maar eens na! Het zijn echt doorzetters!Broertjes Snippe zet ‘m op! Jullie zijn toppie!

  xx

  Dominique

 33. GJ

  Ik vind het een amusant programma, ze moetten alle media aandacht pakken die ze pakken kunnen…..lopen ze binnenkort met een mooie vrouw over straat, terwijl het gros van de kijkers jaloers het nakijken heeft.

 34. Suz

  :) ik vind ‘t programma leuk hahaha….

  en ja…ook ik heb respect for those nerds :)
  (vaak zijn ze liever etc dan je verwacht….ook al weten ze niet veel van vrouwen hahahaha

  BB xXx Suz

 35. Meissie

  ik vond het ook een leuke uitzending gister toen ze gingen boxen tegen mekaar… nou vraag ik mij toch af wie die trainer was KAMAL ik vond dat echt een leuke man. wie weet er wat meer over die trainer

 36. Patrick

  Dat is Kamal Chabrani van vos-gym amsterdam

 37. Anonymous

  :P

 38. Anonymous

  Hej ik VInd het programma KEi leukk ! ik volgg het al vanaf het begin beauty and the nerd vond ik wel leuker :P !

  Groetjess x

 39. Amy

  Heej nerd!! :d

 40. yvonne

  Gaaf!!!!!
  komt dit vaker?
  ook met andere NERDS????

 41. Tadah

  Jammer dat ze dit soort unieke persoonlijkheden willen veranderen in zielige patsers.

 42. Craig

  Op ben jij zo’n nerd lover dan?

 43. MrX

  Hun gezichten kennen geen grenzen mhuhahahaahahah lolzz.

  Maar ik kijk wel iedere maandag, en dat is dan weer positief.

  Piaaatsh

 44. Judith

  Wat ongelofelijk grappig! Telkens weer! RTL 5 is helemaal niet mijn ding, maar hier lig ik telkens dubbel! Vooral dat deuntje tijdens het autorijden zoohooo droog!

 45. Annie

  Lieve Arjan en Erik,
  Heb genoten van het “etentje”vorige week. Heerlijk, zo onzeker en onhandig als jullie daar waren. Had vreselijk veel medelijden met vooral Arjan. Vond jullie aandoenlijk. Heb heel gemeen wel erg gelachen. Het militair-verhaal van afgelopen week vond ik om te huilen. Laat je alstjeblieft niet veranderen in een stel macho, onechte mannen. Blijf zoals je bent. Jullie zijn prima zo. Ga niet andere mensen zitten na-apen. Hoe langer ik naar jullie kijk, hoe meer ik besef dat ze jullie willen omtoveren tot iemand die jullie niet zijn. Pas dán worden jullie echte nerds in negatieve zin. Nu zijn jullie de liefste en aandoenlijkste mannen die ik ken en hoop van harte dat jullie zo blijven. Liefs, Annie

 46. iemand

  Ondanks dat zélfs ik moest lachen (en dat terwijl ikzelf ook een grote nerd ben :$), kon ik er van binnen eigenlijk helemaal niet om lachen, en vond ik het gewoon hartstikke sneu en zielig voor ze dat ze zo gestresst en onzeker waren (vooral tijdens dat etentje). Ik had echt serieus medelijden met ze en herkende helemaal mezelf erin (het zijn tenslotte ‘lotgenoten’ van me). Ik weet hoe ellendig het voelt wanneer je onzeker bent en jezelf daardoor steeds slechter onder controle hebt door de zenuwen. Hun ‘CPU’ krijgt op zo’n moment gewoon teveel (sociale) informatie binnen waar ze ff geen orde in weten te scheppen. Hun ‘systeem’ slaat dan een beetje op hol en dat resulteert dan in onhandig gedrag, angst of onhandige motoriek.
  Veel nerds zijn perfectionistisch, en willen alles zo goed mogelijk doen. Des te frustrerender dus voor ze dat het niet helemaal ging zoals ze misschien gehoopt hadden.
  Al met al vind het erg moedig van ze dat ze er niet voor terug deinzen om dit aan heel Nederland te kunnen laten zien. Echt respect joh ! :D

 47. laura

  revenge of the nerds is echt wel een cool progamma het moet egt vaker kome!!!!!!!:D vooral met renate die het precenteert zij is cool:D:D:D:D:D

 48. Peter

  ik zou wel eens willen weten wie die sandra is ;)

 49. linda

  Ik word helemaal gek van ze! Ze zijn echte nerds!

 50. Doortje

  Arjan en Erik zijn zo lekker gewoon en ongedwongen.
  Jammer dat ze zo niet geaccepteerd worden door
  de jonge dames.

 51. René[van Gee]

  @linda

  Word je met de loop van een pistool gedwongen om te kijken dan?

 52. sjaan

  Lieve Arjan en Erik,

  Blijf zoals je bent!! Schoonheid zit van binnen, en dat is bij jullie zeker het geval!

 53. iris

  http://www.rtl.nl/beatyendenerd/video, daar staan alle afleveringen van “beauty & de nerd” en ook van “revenge of the nerds”.

  Verder zijn ze kei cool, jammer dat dat meidje dat niet zag, maar misschien komt het nog:P op die reis:P

 54. iris

  sorry verkeerde link, dat is de goede:
  http://www.rtl.nl/reality/beautyendenerd/video/

 55. Marrit

  HOi peter,
  Ik weet wel wie sandra is…
  ze is mijn nicht…

 56. Sander

  hoe heet het restaurantje waar ze gegeten hebben?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.