RTL Nieuws blikt terug op actualiteiten van 2006

RTL Nieuws-gezicht Suzanne Bosman (foto) blikt vanavond in het RTL Nieuws Jaaroverzicht (20.30 uur) terug op alle belangrijke gebeurtenissen van de afgelopen twaalf maanden. Aan de hand van beelden wordt teruggeblikt op een jaar vol actualiteiten, zoals de verkiezingen en het WK Voetbal. “Eigenlijk heb ik niet echt één nieuwsfeit dat eruit springt“, vertelt Suzanne in Televizier. “Wel vind ik het fascinerend hoe het nieuws werkt. Hoe hypes ontstaan en weer wegebben.

Waarom we – zoals nu – dagen met Rita Verdonk of een kudde paarden in Friesland bezig zijn en waarom we nauwelijks praten over de ramp met alle hongerdoden in Darfur of de mooren en verkrachten in Congo. Waarom zijn de aanslagen in Irak, waarbij elke dag tientallen doden vallen, alleen maar een voetnoot. Ik ben benieuwd hoe de kijkers dat straks voor het jaaroverzicht in perspectief gaan plaatsen.

Het NOS Journaal komt donderdag (28 december) met een jaaroverzicht op Neder- land 1. Het RTL Nieuws Jaaroverzicht is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen