Linda de Mol vanavond in twee komediefilms

Presentatrice Linda de Mol (foto) is vana- vond op televisie te zien in twee komische speelfilms. De TROS brengt de romanti- sche komedie Ellis in Glamourland op de buis (20.25 uur, Ned3) en bij Tien beleeft de Duitse komediefilm Mr. Nanny zijn Nederlandse televisiepremière. In Ellis in Glamourland speelt Linda de Mol samen met bekende namen als Joan Collins, Joan Nederlof, Chris Tates en Kees Hulst. In de Duitse speelfilm Mr. Nanny, die dit jaar in Duitsland werd opgenomen, speelt Linda samen met acteur Florian Fitz.

In Ellis in Glamourland speelt Linda Ellis, een alleenstaande moeder die hard moet werken om het hoofd financieel boven water te houden. Ze heeft een baan als werkster in een groot hotel waar op dat moment de voorbereidingen worden getroffen voor een nieuwe cursus ‘Hoe trouw ik een miljonair?’. De glamoureuze Susan (Joan Collins) meent dat ze met haar methodes zelfs een onflatteuze dame als Ellis wel aan een rijke man kan helpen. Als Ellis haar aanvankelijke trots overwonnen heeft, blijkt ze best goed in de markt te liggen en beweegt ze zich tussen stinkrijke heren. Maar degene die echt haar aandacht trekt is Gijs (Chris Tates).

Het is wel duidelijk dat de twee elkaar van meet af aan leuk vinden, maar de omstandigheden zijn er niet naar dat ze ook daadwerkelijk de kans krijgen iets op te bouwen. Maar Cupido weet zijn pijlen ook via een omweg doel te laten raken. In deze film spelen vele bekende Nederlanders zichzelf, onder wie Albert Verlinde, Ruud Gullit, Beau van Erven Dorens, Joop Braakhekke, Manuela Kemp en Gerard Joling.

Mr. Nanny, dat Tien rechtstreeks tegenover Ellis in Glamourland programmeerde, is de eerste Duitse film met Linda de Mol. Als de werkende weduwe Lissy (Linda de Mol) haar kindermeisje verliest, is de enige die op haar kinderen wil passen een homoseksuele man. Hij is niet alleen reuze handig, maar heeft ook een groot geheim. Mr Nanny werd volgens Tien onlangs met groot succes op de Duitse tv uitgezonden.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen