Omroep MAX brengt ‘Sterren op het doek’ op de buis

Omroep MAX gaat het tv-programma Sterren op het doek uitzenden. Dat meldt De Telegraaf. Sterren op het doek is de Nederlandse versie van de Engelse succesformule Star Portrait. Vorige week werd bekend dat zowel Omroep MAX als de EO de rechten van dit programma wil- den bemachtigen. In Sterren op het doek wordt wekelijks een andere bekende Nederlander tijdens een aantal kleine interviews vastgelegd door drie verschil- lende schilders. Eén doek mag de geportretteerde mee naar huis nemen.

De beide anderen houden wij“, zegt MAX-voorzitter Jan Slagter. “Na acht afleveringen hebben we zestien schilderijen en die zullen we in verschillende musea tentoonstellen. Daarna worden de werken tijdens een voor iedereen toegankelijke veiling verkocht. De opbrengst gaat naar een nog nader te bepalen goed doel.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen