Meezingen met musicals op Eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag staat dit jaar in het teken van musicals bij RTL 4. De zender komt vandaag namelijk met een karaokeversie van de musicals Annie en The Sound Of Music worden niet alleen voorzien van Nederlandse ondertiteling, maar zodra de liedjes worden ingezet ook van de originele Engelstalige songtekst in karaokevorm. Om 17.15 uur gaat de meezingmarathon van start met de film Annie. Fans kunnen dan naar hartelust meezingen met liedjes als Tomorrow en It’s A Hard Knock Life.

Om 19.30 uur kan de kijker even op adem komen en de stembanden sparen tijdens het RTL Nieuws en Goede Tijden, Slechte Tijden. “Maar om 20.30 uur moeten de keeltjes weer gesmeerd zijn voor het tweede deel van RTL 4 Christmas Sing Along, want dan gaat The Sound Of Music van start. Meejodelen met de familie Von Trapp op Do-Re-Mi en Edelweiss en nog veel meer gezellige nummers zorgen voor een knallende kerst bij RTL 4“, aldus een woordvoerder van RTL.

Zusterzender RTL 5 brengt vanavond een kerstspecial van Beauty en de nerd en zendt tevens de komediefilm Jingle all the way met Arnold Schwarzenegger uit. RTL 7 zendt zoals gewoonlijk een herhaling uit van X Factor. Bij de SBS-zenders staan op Eerste Kerstdag films op het programma. SBS 6 zendt ‘The Santa Clause 2’ met Tim Allen uit, NET 5 brengt ‘It could happen to you’ met Nicolas Cage op de buis en bij Veronica staandeel twee en deel drie van de musical Grease op het programma.

Televisiezender Tien brengt vanavond vanaf 18.20 uur de film ‘The Christmas list’ op de buis. Om 20.00 uur is Beau van Erven Dorens te zien in de kerstspecial van Deal or no Deal. In deze special wordt het koffertjesspel in Deal or no Deal gespeeld door twintig mediums en helderzienden. Helpen hun bijzondere gaven bij de jacht op de hoofdprijs van 250.000 euro? Na Deal or no Deal is een speciale aflevering van De Gouden Kooi (21.00 uur) te zien, waarin te zien is hoe de ‘Miljonairs’ kerst vieren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen