Memories kerstspecial vanuit Lapland

Anita Witzier reisde speciaal naar Lapland voor de kerstaflevering van Memories, die vanavond om 21.10 uur te zien is bij de KRO op Nederland 1. In het ijskoude land van de rendieren en de kerstman haalt Anita samen met haar gasten herinneringen op halen aan bijzondere liefdes. Eén van de gasten is Adri. Zodra ze Piet zag staan in de garage tegen- over de winkel waar ze werkte was ze op slag verliefd. Piet zag de mooie blonde Adri wel zitten en als snel vormden ze een stel.

Tot Adri niet meer mee kan op vakantie vanwege een keelontsteking en ze hoort dat Piet zonder haar nogal de bloemetjes heeft buitengezet… Ook het verhaal van Thea komt voorbij in de Memories Kerstpecial die vanavond te zien is. Thea zegt dat ze tot haar huidige vriend nooit meer zo verliefd is geweest als toen op Heinz, de Duitser aan wie ze haar eerste kus gaf. Het verhaal van Thea en Heinz bevat nogal wat mysteries. Want hoe zit het met de brief die Thea kreeg van ‘een vriend’ dat Heinz een ernstig ongeluk had gehad? En waarom stond Heinz jaren later ineens waar in Oisterwijk, in de kroeg waar haar toenmalige vriend net stond te zingen?

Voorafgaand aan de kerstspecial van Memories is op Nederland 1 onder andere een extra aflevering van de komedieserie Kinderen geen bezwaar (19.30 uur) te zien en ook komen musicalhoogtepunten voorbij in Musicals in Ahoy’ (20.15 uur). Deze muzikale reis bestaat uit hoogtepunten uit beroemde shows van de afgelopen jaren en dit seizoen. Het musicalhitspektakel in Ahoy’ wordt gepresenteerd door onder meer Chantal Janzen, Danny de Munk, Jamai, Nurlaila Karim en Stanley Burleson.

Bert van Leeuwen presenteert ná Memories een speciale aflevering van EO’s Het familiediner (22.10 uur). Het lijkt de normaalste zaak van de wereld om kerst met de hele familie te vieren. Toch is dit voor veel gezinnen een moeilijk moment. Meningsverschillen, ruzies, schaamte of trots kunnen familieleden soms jarenlang uit elkaar drijven. In deze speciale kerstaflevering van Het Familiediner bezoekt Bert van Leeuwen de Veerkampjes. Al 15 jaar hebben zoon en dochter een conflict. Bert krijgt de schone taak toebedeeld om ze weer met z’n allen rond de kersttafel te krijgen. Samen met topkok Léon Ribens zet hij alles op alles om deze familie te herenigen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen