‘Nerds’ Erik en Arjan spelen Lotto Weekend Miljonairs

De bekende tweeling Erik en Arjan uit het programma Beauty en de nerd van RTL 5, spelen zaterdagavond Lotto Weekend Miljonairs bij RTL 4. Tijdens de Super Zaterdag-uitzending van het populaire spelprogramma legt Robert ten Brink de twee vijftien vragen voor, waarmee ze geld bij elkaar spelen voor het Fonds Psychische Gezondheid. Erik en Arjan doen hun uiterste best om het maximale bedrag van één miljoen euro in de wacht te slepen voor het goede doel.

Ook Guillermo en Tropical Danny, het duo dat afgelopen jaar verantwoordelijk was voor de zomerhit Toppertje, spelen zaterdag (30 december) voor het goede doel in Lotto Weekend Miljonairs. Zij spelen voor het Aidsfonds. Sander Janson presenteert zoals gebruikelijk op Super Zaterdag de Lotto-trekking. Lotto Weekend Miljonairs is vanavond tussen 21.30 en 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen